El dilluns 21 de setembre tornen les activitats del Racó de la Gent Gran

La Regidoria de la Gent Gran us informa que el dilluns tornen les activitats del Racó de la Gent Gran. El Racó de la Gent Gran és un espai dinàmic que ofereix un ampli ventall d’activitats als majors de 65 anys del municipi amb l’objectiu de fomentar la cultura, l’oci, la salut i l’aprenentatge. El dilluns 21 de setembre comencen les activitats gratuïtes amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Per participar-hi serà imprescindible fer la inscripció a les activitats de forma prèvia, ja que els grups no podran superar les 15 persones en cap cas. Des de l’empresa Vital Activity, que es qui du a terme les activitats, han estat trucant als usuaris habituals, que ja s’han inscrit en algunes de les activitats. Si no sou usuaris habituals del Racó de la Gent Gran podreu fer les vostres inscripcions durant les tardes, a partir del dilluns. Per a més informació us podeu adreçar al telèfon 977 688 438. El Racó de la Gent Gran està ubicat a la plaça de l’Era de Batre. Important: l’ús de la mascareta serà obligatori en totes les activitats.


CASTELLANO | La Concejalía de la Gente Mayor os informa de que el lunes vuelven las actividades en el Racó de la Gent Gran. El Racó de la Gent Gran es un espacio dinámico que ofrece un amplio abanico de actividades a los mayores de 65 años del municipio con el objetivo de fomentar la cultura, el ocio, la salud y el aprendizaje. El lunes 21 de septiembre empiezan las actividades gratuitas con todas las medidas de seguridad y prevención de la Covid-19. Para participar en las actividades será imprescindible hacer la inscripción de forma previa, ya que los grupos no podrán superar las 15 personas en ningún caso. Desde la empresa Vital Activity, que es quién lleva a cabo las actividades, están llamando a los usuarios habituales, que ya se han inscrito en algunas de las actividades. Si no sois usuarios habituales del Racó de la Gent Gran podréis hacer vuestras inscripciones por las tardes, a partir del lunes. Para más información os podéis dirigir al teléfono 977 688 438. El Racó de la Gent Gran está ubicado en la plaza de l’Era de Batre. Importante: el uso de la mascarilla será obligatorio en todas las actividades.

POSTER_ACTIVITATS_RACO_2020_reobertura2