La propera recollida de residus voluminosos a domicili tindrà lloc el dilluns 3 d’agost

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès us informa que la propera recollida de residus a domicili tindrà lloc el dilluns 3 d’agost. Si teniu residus voluminosos i andròmines a casa i no els podeu portar al Punt Verd, truqueu a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès amb 5 dies d’antelació i us els vindrem a recollir: 977688438


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès os informa de que la próxima recogida de residuos a domicilio tendrá lugar el lunes 3 de agosto. Si tenéis residuos voluminosos o trastos en casa y no los podéis llevar al Punt Verd, llamad al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès con 5 días de antelación y os los vendremos a recoger: 977688438

RECOLLIDA TRASTOS -AJUNTAMENT GENERICA

Comments are closed.