Ja podeu adquirir el llibre “Als teus ulls” i llegir les obres premiades al 12è Concurs Literari de Sant Jordi

Des d’aquesta setmana podeu adquirir el llibre que la Regidoria de Cultura ha editat aquest Sant Jordi, el recull de fotografies “Als teus ulls”, amb imatges de la fotògrafa Felicidad Farrais realitzades a la Bisbal entre els anys 70 i 90 i pròleg del bisbalenc Heribert Ventosa. El podreu adquirir a l’Ajuntament i a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès per 5€.
 
D’altra banda, si voleu llegir les obres premiades al 12è Concurs Literari de Sant Jordi de la Bisbal del Penedès, les podeu sol·licitar a la Biblioteca.
 

CASTELLANO | Desde esta semana podéis adquirir el libro que la Concejalía de Cultura ha editado este Sant Jordi, la recopilación de fotografías “Als teus ulls”, con imágenes de la fotógrafa Felicidad Ferrais realizadas en la Bisbal entre los años 70 y 90 y prólogo del bisbalense Heribert Ventosa. Lo podréis adquirir en el Ayuntamiento y en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès por 5€.
 
Por otra parte, si queréis leer las obras premiadas en el 12º Concurso Literario de Sant Jordi de la Bisbal del Penedès, las podéis solicitar en la Biblioteca.
portada foto farrais - opt