S’ha presentat l’avanç de les propostes del Pla Territorial Parcial del Penedès

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va assistir el passat dimecres 22 de juliol, a les 18h, a la presentació virtual del document d’avanç de propostes del Pla Territorial Parcial del Penedès, un document que pretén planificar i establir un model del territori de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i alguns municipis de l’Anoia per als propers 20 anys.

Ara, des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya es vol iniciar un ampli procés participatiu sobre el Pla Territorial Parcial que faci partícips a tots els actors que, d’una manera o d’una altra, incideixen en el territori.

Podeu consultar l’avanç de propostes del Pla territorial parcial del Penedès en aquest enllaç: http://territori.gencat.cat/ca/06_territori_i_urbanisme/ordenacio_del_territori/plans_territorals/plans_territorials_parcials/ptp_penedes/

Està previst que al setembre comenci el procés participatiu, que es basa en el model deliberatiu de participació a través del següent portal: https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, asistió el pasado miércoles 22 de julio, a las 18h, a la presentación virtual del documento de avance de propuestas del Plan Territorial Parcial del Penedès, un documento que pretende planificar y establecer un modelo del territorio del Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf y algunos municipios de la Anoia para los próximos 20 años.

Ahora, desde el Departamento de Territorio y Sostenibilidad de la Generalitat de Catalunya se quiere iniciar un amplio proceso participativo sobre el Plan Territorial Parcial que haga partícipes a todos los actores que, de una manera o de otra, inciden en el territorio.

Podéis consultar el avance de propuestas del Plan territorial parcial del Penedès en este enlace: http://territori.gencat.cat/ca/06_territori_i_urbanisme/ordenacio_del_territori/plans_territorals/plans_territorials_parcials/ptp_penedes/

Está previsto que en septiembre empiece el proceso participativo, que se basa en el modelo deliberativo de participación a través del siguiente portal: https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes