Avui dimarts 14 de juliol es fa una recollida extra de residus voluminosos a domicili

La Regidoria de Gestió de Residus ha registrat un increment en la demanda del servei de recollida a domicili de residus voluminosos amb l’entrada a l’etapa de represa. Per aquest motiu, avui dimarts 14 de juliol durà a terme una recollida extra de residus voluminosos (mobiliari, matalassos, electrodomèstics, etc.) a domicili amb l’objectiu d’atendre la gran demanda que s’ha registrat en aquest servei durant les darreres setmanes.

Si teniu residus voluminosos a casa i no els podeu portar al Punt Verd, truqueu a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès (977 688 438) per apuntar-vos per a la propera recollida a domicili, que tindrà lloc el dia 3 d’agost (cal que us apunteu amb un mínim de 5 dies d’antelació).


CASTELLANO | La Concejalía de Gestión de Residuos ha registrado un incremento en la demanda del servicio de recogida a domicilio de residuos voluminosos con la entrada en la etapa de nueva normalidad. Por ese motivo, el 14 de julio llevará a cabo una recogida extra de residuos voluminosos (mobiliario, colchones, electrodomésticos, etc.) a domicilio con el objetivo de atender la gran demanda que se ha registrado en este servicio durante las últimas semanas.

Si tenéis residuos voluminosos en casa y no los podéis llevar al Punt Verd, llamad al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès (977 688 438) para apuntaros para la próxima recogida a domicilio, que tendrá lugar el día 3 de agosto (es necesario que os apuntéis con un mínimo de 5 días de antelación).

Trastos-Vells-Recollida