Demà dilluns comença la 3a setmana de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació

Demà engeguem la tercera setmana de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació.
Aquesta tercera setmana la dedicarem a les empreses. Anirem publicant informació a les xarxes socials, eBando i el web i, a més, tenim previstes tres xerrades que es publicaran -com totes les anteriors- al canal de Youtube youtube.com
PROGRAMA
  • El dilluns, a les 12h, el director gerent de la Cambra de Tarragona, Daniel Martín, ens aproparà la xerrada “Recomanacions de la Cambra de Tarragona durant la fase de desescalada de la Covid-19”.
  • El dimecres, a les 12h, la directora de la Residència El Colomer, Marta Cañís, ens parlarà de com s’està vivint la situació generada per la Covid-19 des de la direcció d’una residència de la gent gran.
  • El divendres, a les 12h, el director de la Fundació Santa Teresa, José Carlos Eiriz, ens oferirà la xerrada de cloenda de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació.


CASTELLANO | Mañana arrancamos la segunda semana de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación.
Esta segunda semana se la dedicaremos a las empresas. Iremos publicando información en las redes sociales, eBando y l a web y, además, tenemos previstas tres charlas que se publicarán -como todas las anteriores- en el canal de Youtube: youtube.com
PROGRAMA
  • El lunes, a las 12h, el director gerente de la Cambra de Tarragona, Daniel Martín, nos acercará la charla “Recomendaciones de la Cambra de Tarragona durante la fase de desescalada del Covid-19”.
  • El miércoles, a las 12h, la directora de la Residencia El Colomer, Marta Cañís nos hablará de cómo se está viviendo la situación generada por el Covid-19 desde la dirección de una residencia de la gente mayor.
  • El viernes, a las 12h, el director de la Fundació Santa Teresa, José Carlos Eiriz, nos ofrecerá la charla de clausura de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación.

PROGRAMA SETMANA 3