Continuen les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació – La setmana del 18 al 24 de maig la dediquem als comerços i els autònoms

PROGRAMA SETMANA 2
Demà engeguem la segona setmana de les III Setmanes de l’Empresa i l’Ocupació.
Aquesta segona setmana la dedicarem als comerços i als autònoms. Anirem publicant informació a les xarxes socials, eBando i el web i, a més, tenim previstes dues xerrades que es publicaran al canal de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCTgH76nz49I4BCCKR18BfhQ:
  • El dilluns 18 de maig, a les 12h, dos membres del col·lectiu Terra i Taula, el Jordi Pascual de Torclum Oli d’Oliva i el Josep Pascual del Restaurant Ull de llebre, ens parlaran de com els ha afectat la situació de la Covid-19 i de les mesures que han tirat endavant.
  • El dimecres 20 de maig, a les 12h, la presidenta de la FEGP Gran Penedès, Neus Lloveras, ens parlarà de les iniciatives que promou la Federació Empresarial del Gran Penedès per pal·liar els efectes de la Covid-19.

CASTELLANO | Mañana arrancamos la segunda semana de las III Semanas de la Empresa y la Ocupación.
Esta segunda semana se la dedicaremos a los comercios y a los autónomos. Iremos publicando información en las redes sociales, eBando y l a web y, además, tenemos previstas dos charlas que se publicarán en el canal de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCTgH76nz49I4BCCKR18BfhQ:
  • El lunes 18 de mayo, a las 12h, dos miembros del colectivo Terra i Taula, Jordi Pascual de Torclum Oli d’Oliva y Josep Pascual del Restaurant Ull de llebre, nos hablarán de cómo les ha afectado la situación del Covid-19 y de las medidas que han tomado para salir adelante.
  • El miércoles 20 de mayo, a las 12h, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, nos hablará de las iniciativas que promueve la Federación Empresarial del Gran Penedès para paliar los efectos de la Covid-19.