Informació d’interès ciutadà sobre la reobertura de la Biblioteca pública

Davant les consultes que hem rebut sobre la data de restabliment del servei (després d’haver hagut de suspendre’l per la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19) us informem que no està previst reprendre el servei aquest dilluns 11 de maig.

Estem treballant en el pla de reobertura, amb tots els paràmetres de seguretat establerts per les autoritats competents i, en breus, us mantindrem informats de qualsevol novetat a través de les vies habituals de comunicació.


Ante las consultas que hemos recibido sobre la fecha de restablecimiento del servicio (después de haberlo tenido que suspender por la situación de emergencia sanitaria generada por el Covid-19) os informamos que no está previsto retomar el servicio este lunes 11 de mayo.

Estamos trabajando en el plan de reapertura, con todos los parámetros de seguridad establecidos por las autoridades competentes y, en breve, os mantendremos informados de cualquier novedad a través de las vías habituales de comunicación.

biblioteca covid 19

Comments are closed.