El dilluns 11 de maig s’obriran les preinscripcions per a l’Escola de Música Municipal

Cartell-contrapunt-preinscripcions-2020-21

L’Escola de Música Municipal, gestionada per l’Escola de Música Contrapunt, obre el seu període de preinscripcions de l’11 al 24 de maig. Aquestes s’hauran de formalitzar entrant al web www.escolacontrapunt.cat i podran ser per a les modalitats de llenguatge musical, piano, bateria/percussió, guitarra i conjunt instrumental.

El dia 14 de maig, a les 19h, l’equip docent oferirà una jornada de ‘portes obertes’ en línia al canal de Youtube de l’Escola Contrapunt. Si envieu els vostres dubtes o consultes al correu electrònic secretaria@escolacontrapunt.cat els professionals de l’escola les respondran en directe.

Malgrat el confinament, l’Escola de Música Contrapunt ha continuat amb la seva activitat de forma telemàtica durant les darreres setmanes.


La Escuela de Música Municipal, gestionada por la Escola de Música Contrapunt, abre su periodo de preinscripciones del 11 al 24 de mayo. Estas se tendrán que formalizar entrando en la página web www.escolacontrapunt.cat y podrán ser para las modalidades de lenguaje musical, piano, batería/percusión, guitarra y conjunto instrumental.

El día 14 de mayo, a las 19h, el equipo docente ofrecerá una jornada de ‘puertas abiertas’ en línea en el canal de Youtube de la Escola Contrapunt. Si mandáis vuestras dudas o consultas al correo electrónico secretaria@escolacontrapunt.cat los profesionales de la escuela las responderán en directo.

Pese al confinamiento, la Escola de Música Contrapunt ha continuado con su actividad de forma telemática durante las últimas semanas.

poster-contrapunt-portes-obertes-14-05-20