Avui 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de Mans

Sabíeu que avui 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de Mans?
El 2009, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va establir el dia 5 de maig com el Dia Mundial de la Higiene de mans per conscienciar sobre aquesta mesura tan important per reduir les infeccions. Aquests dies, amb la situació que estem vivint, som més conscients que mai de la importància de mantenir una bona higiene de mans.
Aquí us deixem dues infografies del Departament de Salut. Generalitat de Catalunya sobre la higiene de mans.

CASTELLANO | ¿Sabíais que hoy 5 de mayo es el Día Mundial de la Higiene de Manos?
En el 2009, la Organización Mundial de la Salud (OMS) estableció el día 5 de mayo como el Día Mundial de la Higiene de manos para concienciar sobre esta medida tan importante para reducir las infecciones. Estos días, con la situación que estamos viviendo, somos más conscientes que nunca sobre la importancia de mantener una buena higiene de manos.
Aquí os dejamos dos infografías del Departamento de Salud de la Generalitat de Catalunya sobre la higiene de manos.
5 DE MAIG DIA MUNDIAL HIGIENE DE MANS
5 DE MAIG DIA MUNDIAL HIGIENE DE MANS-2