Aquest dimarts s’han començat a repartir els paquets de material escolar per als infants del municipi

Avui, la Regidoria d’Ensenyament ha començat a repartir els paquets de material escolar per als infants empadronats al municipi que el van sol·licitar fins al 30 d’abril.
Els nens i nenes de la Bisbal esteu fent moltes activitats i molts deures des de casa vostra i, com que esteu treballant molt i us esteu portant molt bé, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès hem pensat en fer-vos arribar un paquet amb material escolar que inclou dibuixos per pintar de l’artista local Zara (Zaranoias). Esperem que us agradi.


CASTELLANO | Hoy, la Concejalía de Educación ha empezado a repartir los paquetes de material escolar para los niños empadronados en el municipio que lo solicitaron hasta el 30 de abril.
Los niños y niñas de la Bisbal estáis haciendo muchas actividades y muchos deberes desde vuestra casa y, como estáis trabajando mucho y os estáis portando muy bien, desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hemos pensado en haceros llegar un paquete con material escolar que incluye dibujos para pintar de la artista local Zara (Zaranoias). Esperamos que os guste.

FOTO LOT 1

FOTO LOT 2