Píndoles Bisbalenques: l’ermita de Santa Cristina

Ja tenim aquí una nova entrega! Avui us parlem d’un lloc amb molta història on hi ha una ermita, una de les cases més antigues del municipi i una cova. Us aproparem Santa Cristina que, si pogués parlar, segur que n’explicaria de tots colors. Us convidem a descobrir la seva història.

Per saber-ne més sobre Santa Cristina us recomanem les lectures “Santa Cristina Històrica”, de Josep Bundó Vidal, editada per l’Ajuntament de la Bisbal, i “Restes, rastres, runes i records. Arqueologia, masies i construcció antiga”, de Benjamí Català Benach. 


CASTELLANO | Ya tenemos aquí una nueva entrega! Hoy os hablamos de un lugar con mucha historia donde hay una ermita, una de las casas más antiguas del municipio y una cueva. Os acercaremos Santa Cristina que, si pudiese hablar, seguro que nos las explicaría de todos los colores. Os invitamos a descubrir su historia.

Para saber más sobre Santa Cristina os recomendamos las lecturas “Santa Cristina Històrica”, de Josep Bundó Vidal, editada por el Ayuntamiento de la Bisbal, y “Restes, rastres, runes i records. Arqueologia, masies i construcció antiga”, de Benjamí Català Benach. 

43 44 45