Diversos bisbalencs continuen tirant endavant iniciatives solidàries

MASCARETES 3D.jpg PANTALLA PROTECTORA 3D.jpg

Com ja us vam explicar fa uns dies, el veí de Can Gordei Òscar López està treballant, juntament amb diversos voluntaris, en la impressió de mascaretes fabricades amb material vegetal, biodegradable i no tòxic per poder-les entregar als col·lectius que les necessiten.

Ja han començat a entregar mascaretes a diversos col·lectius. N’han repartit algunes, per exemple, a la Residència el Colomer, a la farmàcia i a alguns establiments del municipi. A més, estan treballant per confeccionar-ne per als Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Tant l’Òscar com la seva parella, l’Ana, fan una crida a aquelles persones que disposin d’impressora 3D perquè es prestin a col·laborar en la iniciativa. Ell facilitarà els esquemes de les mascaretes tipus ffp3 (són el més simlar a aquest model però no estan homologades per a ús sanitari) i les pantalles de protecció per a la seva impressió. D’altra banda, necessiten més material i agraeixen qualsevol donació que pugueu fer de:

-TPU de 1,75mm – bobines d’1 kg

-PLA d’1,75mm d’1kg

El color del material és indiferent.

Aquests veïns estan fent aquesta feina altruistament i volen agrair, des d’aquest espai, la col·laboració del grup bisbalenc “Les Tresines”, ja que estan donant suport al projecte i estan col·laborant amb donacions de material. També volen aprofitar per agrair la tasca de la resta de col·laboradors que estan treballant per fabricar mascaretes per al cos de Mossos d’Esquadra.

Si podeu ajudar d’alguna manera a aquests voluntaris, contacteu amb l’Òscar per Whatsapp, al 633368684, o per correu electrònic, escrivint a olopezt@tmb.cat

ALTRES INICIATIVES

MASCARETES DE TELA

La veïna de Can Gordei Loli Gil està fent mascaretes de tela amb teles i cintes que té a casa. Aquestes mascaretes les reparteix entre les persones que les necessiten a través de la Regidoria de Benestar Social. Si en necessiteu alguna, podeu contactar amb la Regidora de Benestar Social, Paqui Cepas (paqui@bisbalpenedes.com). Ja se n’han repartit una trentena.

MASCARETES LOLI CAN GORDEI

ZARANOIA – Dibuixos per pintar per a petits i grans

zaranoias

L’artista local Zara, coneguda com a Zaranoia, està confeccionant i compartint dibuixos per pintar al seu web, en un apartat titulat “Dibujos para una cuarentena” amb l’objectiu d’ajudar-nos a passar, d’una forma més agradable, els dies de confinament.

Amb aquesta iniciativa, adreçada a petits i grans, l’artista bisbalenca molt contribuir al fet que la gent es quedi a casa i tingui passatemps per passar-s’ho bé. A més de compartir els seus dibuixos, que es poden imprimir i pintar, fa un directe cada divendres a les 18h en què ensenya a dibuixar -a nens i nenes- o dibuixa allò que li demanen a través de www.twitch.tv/zaranoiaslive

Els dibuixos de la Zara es poden descarregar i imprimir a casa però també es poden aconseguir de forma gratuïta i per iniciativa de la Regidoria de Cultura, en diversos establiments de la Bisbal: Cal Perebusquet, Farmàcia Dalmau, Agro-Verd, Fruiteria Montserrat, Supermercat Jaume i botiga de queviures del local social de Can Gordei. La Regidoria de Cultura ha fet arribar també dibuixos impresos a la Residència El Colomer amb l’objectiu que els avis i àvies també els puguin pintar durant aquests dies de confinament.

Podeu seguir la Zara i les seves iniciatives a:

-Instagram: https://www.instagram.com/zaranoia/

-Facebook : https://www.facebook.com/zaranoias/

-Twitter: https://www.twitter.com/zaranoias

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès donem les gràcies a totes aquelles persones que s’estan mobilitzant per ajudar els altres en una situació tan complicada com l’actual.

Si teniu una iniciativa solidària relacionada amb la situació que estem vivint en l’actualitat, podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos un missatge intern a través dels nostres perfils oficials de xarxes socials.


MASCARETES 3D.jpg PANTALLA PROTECTORA 3D.jpg

CASTELLANO | Como ya os explicamos hace unos días, el vecino de Can Gordei Óscar López está trabajando, junto con varios voluntarios, en la impresión de mascarillas fabricadas con material vegetal, biodegradable y no tóxico para podérselas entregar a los colectivos que las necesitan.

Ya han empezado a entregar mascarillas a varios colectivos. Han repartido algunas, por ejemplo, en la Residenciaq el Colomer, en la farmacia y en algunos establecimientos del municipio. Además, están trabajando para confeccionarlas para los Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Tanto Óscar como su mujer, Ana, hacen un llamamiento a aquellas personas que dispongan de impresora 3D para que se presten a colaborar en la iniciativa. Él facilitará los esquemas de las mascarillas tipo ffp3 (son lo más simlar a este modelo pero no están homologadas para uso sanitario) y las pantallas de protección para su impresión. Por otro lado, necesitan más material y agradecen cualquier donación que podáis hacer de:

-TPU de 1,75mm – bobinas de 1 kg

-PLA d’1,75mm de 1kg

El color del material es indiferente.

Estos vecinos están haciendo este trabajo altruistamente y quieren agradecer, desde este espacio, la colaboración del grupo bisbalense “Les Tresines”, ya que están apoyando el proyecto y están colaborando con donaciones de material. También quieren aprovechar para agradecer el trabajo del resto de colaboradores que están trabajando para fabricar mascarillas para el cuerpo de Mossos d’Esquadra.

Si podéis ayudar de alguna manera a estos voluntarios, contactad con Óscar por Whatsapp, al 633368684, o por correo electrónico, escribiendo a olopezt@tmb.cat

OTRAS INICIATIVAS

MASCARILLAS DE TELA

La vecina de Can Gordei Loli Gil está haciendo mascarillas de tela con telas y cintas que tiene en su casa. Estas mascarillas las reparte entre las personas que las necesitan a través de la Concejalía de Bienestar Social. Si necesitáis alguna, podéis contactar con la Concejala de Bienestar Social, Paqui Cepas (paqui@bisbalpenedes.com). Ja se han repartido una treintena.

MASCARETES LOLI CAN GORDEI

ZARANOIA – Dibujos para pintar para pequeños y mayores

zaranoias

La artista local Zara, conocida como Zaranoia, está confeccionando y compartiendo dibujos para pintar en su web, en un apartado titulado “Dibujos para una cuarentena” con el objetivo de ayudarnos a pasar, de una forma más agradable, los días de confinamiento.

Con esta iniciativa, dirigida a pequeños y mayores, la artista de la Bisbal quiere contribuir al hecho que la gente se quede en casa y tenga pasatiempos para pasárselo bien. Además de compartir sus dibujos, que se pueden imprimir y pintar, hace un directo cada viernes a las 18h en que enseña a dibujar -a niños y niñas- o dibuja aquello que le piden a través de www.twitch.tv/zaranoiaslive

Los dibujos de Zara se pueden descargar e imprimir en casa pero también se pueden conseguir de forma gratuita por iniciativa de la Concejalía de Cultura, en varios establecimientos de la Bisbal: Cal Perebusquet, Farmacia Dalmau, Agro-Verd, Fruiteria Montserrat, Supermercat Jaume y la tienda de alimentación del local social de Can Gordei. La Concejalía de Cultura también ha hecho llegar dibujos impresos a la Residencia El Colomer con el objetivo que los abuelos y abuelas también los puedan pintar durante estos días de confinamiento.

Podéis seguir a Zara y sus iniciativas en:

-Instagram: https://www.instagram.com/zaranoia/

-Facebook: https://www.facebook.com/zaranoias/

-Twitter: https://www.twitter.com/zaranoias

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès damos las gracias a todas aquellas personas que se están movilizando para ayudar a los demás en una situación tan complicada como la actual.

Si tenéis una iniciativa solidaria relacionada con la situación que estamos viviendo en la actualidad, podéis contactar con nosotros escribiéndonos un mensaje interno a través de nuestros perfiles oficiales de redes sociales.