S’han desinfectat totes les illes de contenidors del municipi com a mesura de prevenció contra el Covid-19

neteja contenidors covid-19
La Regidoria de Gestió de Residus us informa que s’han desinfectat totes les illes de contenidors del municipi* i el seu voltant com a mesura de prevenció contra el Covid-19. Es tracta d’una acció que s’anirà fent de forma periòdica, com la neteja dels carrers més transitats del municipi (especialment aquells en què hi ha comerços oberts). Us recordem, a més, que com a mesura de seguretat us recomanem que sortiu a llençar la brossa amb guants i eviteu tocar els contenidors amb les mans, emprant el pedal de què disposen.
També adjuntem a aquesta publicació les recomanacions que ens fa arribar l’empresa que gestiona el servei de recollida d’escombraries al municipi – CESPA – per a aquells habitatges que tinguin persones en quarantena o que hagin donat positiu en Covid-19.
* A excepció de la Pineda de Santa Cristina, perquè el servei de recollida d’escombraries va a càrrec de l’Ajuntament de Rodonyà.

CASTELLANO | La Concejalía de Gestión de Residuos os informa que se han desinfectado todas las islas de contenedores del municipio y sus alrededores como medida de prevención contra el Covid-19. Se trata de una acción que se irá haciendo de forma periódica, como la limpieza de las calles más transitadas del municipio (especialmente aquellas en las que hay comercios abiertos). Os recordamos, además, que como medida de seguridad os recomendamos que vayáis a tirar la basura con guantes y que evitéis tocar los contenedores con las manos, utilizando el pedal de que disponen.
También adjuntamos a esta publicación las recomendaciones que nos hace llegar la empresa que gestiona el servicio de recogida de basuras en el municipio – CESPA – para aquellas viviendas que tengan personas en cuarentena o que hayan dado positivo en Covid-19.
*A excepción de la Pineda de Santa Cristina, porqué el servicio de recogida de basuras va a cargo del Ayuntamiento de Rodonyà.
info-ciutadania-covid19-01