Neixen diverses iniciatives solidàries o altruistes a la Bisbal del Penedès amb motiu del Covid-19

Arran de la situació actual han sorgit diverses iniciatives solidàries o altruistes al municipi. Les anirem publicant en aquest apartat de la pàgina web, a l’eBando i també les compartirem a les xarxes socials. Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès donem les gràcies a totes aquelles persones que s’estan mobilitzant per ajudar els altres en una situació tan complicada com l’actual.

Si teniu una iniciativa solidària relacionada amb la situació que estem vivint en l’actualitat, podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos un missatge intern a través dels nostres perfils oficials de xarxes socials.

ZARANOIA – Dibuixos per pintar per a petits i grans

zaranoias

L’artista local Zara, coneguda com a Zaranoia, està confeccionant i compartint dibuixos per pintar al seu web, en un apartat titulatDibujos para una cuarentenaamb l’objectiu d’ajudar-nos a passar, d’una forma més agradable, els dies de confinament.

Amb aquesta iniciativa, adreçada a petits i grans, l’artista bisbalenca molt contribuir al fet que la gent es quedi a casa i tingui passatemps per passar-s’ho bé. A més de compartir els seus dibuixos, que es poden imprimir i pintar, fa un directe cada divendres a les 18h en què ensenya a dibuixar -a nens i nenes- o dibuixa allò que li demanen a través de www.twitch.tv/zaranoiaslive

Els dibuixos de la Zara es poden descarregar i imprimir a casa però també es poden aconseguir de forma gratuïta i per iniciativa de la Regidoria de Cultura, en diversos establiments de la Bisbal: Cal Perebusquet, Farmàcia Dalmau, Agro-Verd, Fruiteria Montserrat, Supermercat Jaume i botiga de queviures del local social de Can Gordei. La Regidoria de Cultura ha fet arribar també dibuixos impresos a la Residència El Colomer amb l’objectiu que els avis i àvies també els puguin pintar durant aquests dies de confinament.

Podeu seguir la Zara i les seves iniciatives a:

-Instagram: https://www.instagram.com/zaranoia/

-Facebook : https://www.facebook.com/zaranoias/

-Twitter: https://www.twitter.com/zaranoias

IMPRESSIÓ DE MASCARETES 3D

Un veí de Can Gordei, l’Òscar López, està treballant en la impressió de mascaretes fabricades amb material vegetal, biodegradable i no tòxic per poder-les entregar als avis del municipi que visquin sols o a la residència de la gent gran. Segons ens ha explicat, necessitaria que algú fes donació del material necessari per a la seva fabricació i també necessitaria comptar amb col·laboradors que tinguin impressora 3D i que puguin imprimir mascaretes. Ell disposa dels esquemes de les mascaretes ffp3 i les pantalles de protecció per a la seva impressió.

Així, d’una banda sol·licita que algú pugui donar el següent material (el color és indiferent):

-TPU de 1,75mm – bobines d’1 kg

-PLA d’1,75mm d’1kg

I, d’altra banda, necessitaria voluntaris que tinguin impressora 3D per imprimir.

L’Òscar ens comenta que no vol diners, només precisa el material i els voluntaris que tinguin impressora 3D que es prestin a imprimir mascaretes. Podeu contactar amb ell al Whatsapp 633368684 o per correu electrònic, escrivint a olopezt@tmb.cat


CASTELLANO | A raíz de la situación actual han surgido varias iniciativas solidarias o altruistas en el municipio. Las iremos publicando en esta página de nuestra web, en eBando y también las compartiremos en las redes sociales. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès damos las gracias a todas aquellas personas que se están movilizando para ayudar a los demás en una situación tan complicada como la actual.

Si tenéis una iniciativa solidaria relacionada con la situación que estamos viviendo en la actualidad, podéis contactar con nosotros escribiéndonos un mensaje interno a través de nuestros perfiles oficiales de redes sociales.

ZARANOIA – Dibujos para pintar para pequeños y mayores

zaranoias

La artista local Zara, conocida como Zaranoia, está confeccionando y compartiendo dibujos para pintar en su web, en un apartado tituladoDibujos para una cuarentenacon el objetivo de ayudarnos a pasar, de una forma más agradable, los días de confinamiento.

Con esta iniciativa, dirigida a pequeños y mayores, la artista de la Bisbal quiere contribuir al hecho que la gente se quede en casa y tenga pasatiempos para pasárselo bien. Además de compartir sus dibujos, que se pueden imprimir y pintar, hace un directo cada viernes a las 18h en que enseña a dibujar -a niños y niñas- o dibuja aquello que le piden a través de www.twitch.tv/zaranoiaslive

Los dibujos de Zara se pueden descargar e imprimir en casa pero también se pueden conseguir de forma gratuita por iniciativa de la Concejalía de Cultura, en varios establecimientos de la Bisbal: Cal Perebusquet, Farmacia Dalmau, Agro-Verd, Fruiteria Montserrat, Supermercat Jaume y la tienda de alimentación del local social de Can Gordei. La Concejalía de Cultura también ha hecho llegar dibujos impresos a la Residencia El Colomer con el objetivo que los abuelos y abuelas también los puedan pintar durante estos días de confinamiento.

Podéis seguir a Zara y sus iniciativas en:

-Instagram: https://www.instagram.com/zaranoia/

-Facebook: https://www.facebook.com/zaranoias/

-Twitter: https://www.twitter.com/zaranoias

IMPRESIÓN DE MASCARILLAS 3D

Un vecino de Can Gordei, Óscar López, está trabajando en la impresión de mascarillas fabricadas con material vegetal, biodegradable y no tóxico para poderlas entregar a los abuelos del municipio que vivan solos o a la residencia de la gente mayor. Según nos ha explicado, necesitaría que alguien hiciese donación de material para su fabricación y también necesitaría contar con colaboradores que tengan impresora 3D y que puedan imprimir mascarillas. Él dispone de los esquemas de las mascarillas ffp3 y las pantallas de protección para su impresión.

Así, por un lado solicita que alguien pueda donar el siguiente material (el color es indiferente):

-TPU de 1,75mm – bobines d’1 kg

-PLA d’1,75mm d’1kg

Y, por otro lado, necesitaría voluntarios que tengan impresora 3D para imprimir.

Óscar nos comenta que no quiere dinero, solo precisa el material y los voluntarios que tengan impresora 3D que se presten para imprimir mascarillas. Podéis contactar con él por Whatsapp 633368684 o por correo electrónico, escribiendo a olopezt@tmb.cat

 

Comments are closed.