L’Ajuntament recomana que encarregueu les vostres compres a les botigues bisbalenques i que eviteu els desplaçaments innecessaris

Tenint en compte la situació d’alarma actual i amb l’objectiu de prevenir possibles contagis de Covid-19, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès recomana a la ciutadania que faci ús del servei a domicili que les botigues bisbalenques han posat a disposició dels veïns de la Bisbal del Penedès. Les botigues del municipi estan posant moltes facilitats als veïns de tots els barris de la Bisbal i permeten fer la comanda a través d’una trucada telefònica o Whatsapp i recollir l’encàrrec a la botiga o rebre la compra a domicili. Per aquest motiu, l’equip de govern ha decidit suspendre el mercat setmanal (que en la situació actual només s’estava realitzant amb tres parades de productes d’alimentació) i demana als veïns que evitin comprar de forma presencial i, si ho fan, que no ho facin de forma diària. Recordem a la ciutadania que hi ha ordre que ens quedem a casa i que, si sortim al carrer, ha de ser pels motius que estan autoritzats, sempre que sigui imprescindible i necessari.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès agraïm les aportacions, idees i propostes que ens ha anat fent arribar la ciutadania en uns moments tan difícils per a tots i totes.

Nota: La botiga Aliprox deixa d’oferir el repartiment a domicili per, segons ens han explicat des de la botiga, polítiques d’empresa. Disculpeu les molèsties.


CASTELLANO | Teniendo en cuenta la situación de alarma actual y con el objetivo de prevenir posibles contagios de Covid-19, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès recomienda a la ciudadanía que haga uso del servicio a domicilio que las tiendas de la Bisbal han puesto a disposición de los vecinos de la Bisbal del Penedès. Los comercios del municipio están poniendo muchas facilidades a los vecinos de todos los barrios de la Bisbal y permiten hacer la comanda a través de una llamada telefónica o Whatsapp y recoger el encargo en la tienda o recibir la compra a domicilio. Por este motivo, el equipo de gobierno ha decidido suspender el mercado semanal (que en la situación actual solo se estaba realizando con tres paradas de productos de alimentación) y pide a los vecinos que eviten comprar de forma presencial y, si lo hacen, que no lo hagan de forma diaria. Recordamos a la ciudadanía que se ha ordenado que nos quedemos en casa y que, si salimos a la calle, tiene que sea por los motivos que están autorizados, siempre que sea imprescindible y necesario.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès agradecemos las aportaciones, ideas y propuestas que nos ha ido haciendo llegar la ciudadanía en unos momentos tan difíciles para todos y todas.

Nota: La tienda Aliprox deja de ofrecer el reparto a domicilio por, según nos han explicado desde la tienda, políticas de empresa. Disculpad las molestias.

SERVEI A DOMICILI ACTUALITZAT 20-03-24