S’engega el servei de desinfecció de la via pública

Avui han començat els treballs de desinfecció dels carrers del municipi que tenen més afluència de persones, especialment la zona del CAP i les vies on hi ha establiments comercials oberts perquè venen productes de primera necessitat. Aquesta acció preventiva es du a terme amb aigua i desinfectant i se seguirà fent, de forma periòdica, mentre duri l’estat d’alarma pel COVID-19.

Més informació: https://bisbalpenedes.com/web/2020/03/19/entre-avui-i-dema-es-procedira-a-desinfectar-els-carrers-amb-mes-afluencia-de-gent/


CASTELLANO | Hoy han empezado los trabajos de desinfección de las calles del municipio que tienen más afluencia de personas, especialmente la zona del CAP y las vías donde hay establecimientos comerciales abiertos porqué venden productos de primera necesidad. Esta acción preventiva se lleva a cabo con agua y desinfectante y se seguirá haciendo, de forma periódica, mientras dure el estado de alarma por el COVID-19.

Más información: https://bisbalpenedes.com/web/2020/03/19/entre-avui-i-dema-es-procedira-a-desinfectar-els-carrers-amb-mes-afluencia-de-gent/

 

desinfeccio covid poble 1 desinfeccio covid19 poble 2

desinfeccio carrers can gordei covid-19-1 desinfeccio carrers can gordei covid-19-2