L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès suspèn la celebració dels Tres Tombs d’enguany

TRESTOMBSCANCELLATS2020

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, seguint les directrius de les autoritats sanitàries, suspèn la celebració dels Tres Tombs d’enguany. La Regidoria de Cultura vol aprofitar aquestes línies per agrair la col·laboració dels membres de l’antiga Associació dels Tres Tombs, dels voluntaris i voluntàries, de les entitats i, per descomptat, dels participants. Encara que no puguem celebrar els Tres Tombs, us donem les gràcies pel temps que heu dedicat, durant els darrers  mesos, a l’organització de l’esdeveniment.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, siguiendo las directrices de las autoridades sanitarias, suspende la celebración de los Tres Tombs de este año. La Concejalía de Cultura quiere aprovechar estas líneas para agradecer la colaboración de los miembros de la antigua Associació dels Tres Tombs, de los voluntarios y voluntarias, de las entidades y, por descontado, de los participantes. Aunque no podamos celebrar los Tres Tombs, os damos las gracias por el tiempo que habéis dedicado, durante los últimos meses, en organizar el evento.