La Xarxa Sanitària de Santa Tecla informa que el servei de pediatria del CAP quedarà centralitzat al Vendrell

La Xarxa Sanitària Santa Tecla ens fa saber que, per motius organitzatius i per tal de preservar efectius humans, ha decidit que:
Des d’avui dijous 19 de març de 2020, el servei de pediatria del CAP quedarà centralitzat al Vendrell.
És important que no us personeu al centre sanitari, pel risc de contagi. Abans d’anar-hi és imprescindible que truqueu al consultori o al telèfon del CAP I del Vendrell 977667703 exposant el vostre cas i us atendran o donaran hora.
S’ha posat també a disposició dels usuaris aquest correu electrònic consultavendrell@xarxatecla.cat per donar resposta a les consultes entrants.
 


CASTELLANO | La Xarxa Sanitària Santa Tecla nos hace saber que, por motivos organizativos y por tal de preservar efectivos humanos, ha decidido que:
Desde hoy jueves 19 de marzo de 2020, el servicio de pediatría del CAP quedará centralizado en el Vendrell.
Es importante que no os personéis en el centro sanitario, por el riesgo de contagio. Antes de ir es imprescindible que llaméis al consultorio o al teléfono del CAP I del Vendrell 977667703 exponiendo vuestro caso y os atenderán o darán hora.
Se ha puesto también a disposición de los usuarios este correo electrónico consultavendrell@xarxatecla.cat para dar respuesta a las consultas entrantes.