El 10 de març tindrà lloc la 1a Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria del Baix Penedès

L’Hotel Nuba de Coma-Ruga (El Vendrell) acollirà, el proper dimarts 10 de març, la 1a fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria, organitzada per la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès i la Cambra de Tarragona. La fira persegueix l’objectiu de connectar empreses i persones que es troben a la recerca de feina, donant l’oportunitat d’inscriure’s a diverses ofertes de feina en un mateix dia. Hi participaran més de 25 empreses i s’oferiran més de 400 ofertes de feina, a més de tallers i xerrades. També s’hi oferirà orientació per a emprenedors/es.

Les inscripcions s’han de fer a https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/173-fira-de-l-ocupacio-al-baix-penedes


CASTELLANO | El Hotel Nuba de Coma-Ruga (El Vendrell) acogerá, el próximo martes 10 de marzo, la 1a feria de la Ocupación y el Emprendimiento, organizada por la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès y la Cámara de Tarragona. La feria persigue el objetivo de conectar empresas y personas que se encuentran en una etapa de búsqueda de trabajo, dando la oportunidad de inscribirse a distintas ofertas de trabajo en un mismo día. Participarán más de 25 empresas y se ofrecerán más de 400 ofertas de trabajo, además de talleres y charlas. También se ofrecerá orientación para emprendedores/as.

Las inscripciones se tienen que hacer en https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/173-fira-de-l-ocupacio-al-baix-penedes

cartell fira ocupacio Baix Penedes_def