L’alcaldessa Agnès Ferré felicita personalment el bisbalenc Pere Guixer el dia del seu 100è aniversari

AGNES FERRE PERE GUIXE

El bisbalenc Pere Guixer Jané va fer 100 anys el passat dissabte 15 de febrer i ho va celebrar acompanyat de la seva família.

FAMILIA PERE GUIXEedit

A mig matí, l’equip de govern va anar-lo a visitar a la Residència El Colomer i l’alcaldessa Agnès Ferré li va fer entrega d’un reconeixement en format de diploma i d’un ram de flors.

PERE GUIXE DIPLOMA I RAM

Pere Guixer va néixer el 15 de febrer de 1920 a Sants (Barcelona). Amb disset anys va ser cridat a files amb la Lleva del biberó i va ser ferit per tres bales a la guerra. Això no li va impedir tirar endavant amb la seva vida i, posteriorment, es va casar amb l’Eulàlia – la Laieta- de Cal Freié de la Bisbal del Penedès (traspassada el 2003), amb qui va tenir una filla i un fill, i va treballar durant molts anys a l’oficina de La Caixa de la Bisbal. En l’actualitat, el Pere té tres néts i cinc besnéts i viu a la Residència El Colomer.

PERE GUIXE ESPELMES


CASTELLANO |

AGNES FERRE PERE GUIXE

El bisbalense Pere Guixer Jané cumplió 100 años el pasado sábado 15 de febrero y lo celebró acompañado de su familia.FAMILIA PERE GUIXEedit

A media mañana, el equipo de gobierno fue a visitarlo a la Residencia El Colomer y la alcaldesa Agnès Ferré le hizo entrega de un reconocimiento en formato de diploma y de un ramo de flores.

PERE GUIXE DIPLOMA I RAM

Pere Guixer nació el 15 de febrero de 1920 en Sants (Barcelona). Con diez y siete años fue llamado a filas con la Leva del biberón y fue herido por tres balas en la guerra. Esto no le impidió seguir adelante con su vida y, posteriormente, se casó con Eulàlia – Laieta – de Cal Freié de la Bisbal del Penedès (que murió en el año 2003), con quien tuvo una hija y un hijo, y trabajó durante muchos años en la oficina de La Caixa de la Bisbal. En la actualidad, Pere tiene tres nietos y cinco bisnietos y vive en la Residencia El Colomer.

PERE GUIXE ESPELMES