Ja es poden demanar les subvencions de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per al transport escolar intramunicipal del Consell Comarcal del Baix Penedès del curs 2019 – 2020

BUS ESCOLA ULL DE VENT

S’obre la convocatòria per demanar ajuts per al transport escolar intramunicipal del Consell Comarcal del Baix Penedès per al curs 2019-2020. Les sol·licituds es poden presentar fins al dissabte 29 de febrer de 2020.

La Junta de Govern va aprovar, el 27 de gener de 2020, la convocatòria per a les subvencions per al transport escolar intramunicipal amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport escolar i ajudar les famílies a fer front a les despeses derivades d’aquest servei. En total, es destinaran un total de 5.000€ del pressupost  municipal a subvencionar una part d’aquesta despesa.

Les famílies abonen els rebuts del transport escolar intramunicipal al Consell Comarcal del Baix Penedès, ja que és qui realitza el transport escolar al municipi amb dues línies de transport. Es tracta d’un transport que està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el preu per als usuaris és de:

  • 30€/mes per 1 alumne
  • 50€/mes per 1 alumne + 1 germà
  • 60€/mes per 1 alumne + 2 germans

L’Ajuntament de la BisBal del Penedès subvencionarà un 30% del rebut –a efectes generals- i un 50% en els casos que les famílies presentin un informe de vulnerabilitat redactat per serveis socials. Així, els imports a abonar als beneficiaris, per part de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, seran els següents:

1 alumne: 9€/mes (En el cas que presenti informe de vulnerabilitat de serveis socials, la subvenció és de 15€/mes)

1 alumne + 1 germà: 15€/mes (En el cas que presentin informe de vulnerabilitat de serveis socials, la subvenció és de 25€/mes)

1 alumne + 2 germans: 16€/mes (En el cas que presentin informe de vulnerabilitat de serveis socials, la subvenció és de 30€/mes)

Per ser beneficiari/a d’aquestes subvencions, cal reunir els següents requisits:

  • Ser el pare / la mare / o el/la tutor/a legal d’un/a alumne/a de l’Escola Ull de Vent
  • Fer ús del transport escolar organitzat pel Consell Comarcal del Baix Penedès per anar a l’escola Ull de Vent.
  • Estar empadronats/des a La Bisbal del Penedès l’alumne/a i els/les seus/ves progenitors/es o representants legals (en cas que només consti empadronat/da l’alumne/a i un/a dels/les dos/ues progenitors/es, justificar la seva guàrdia i custòdia).
  • No tenir cap deute pendent amb l’Ajuntament, la Tresoreria General de la Seguretat Social i l’Agència Tributària estatal i autonòmica.

Podeu consultar les bases completes de la subvenció al següent enllaç: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20200214&anyp=2020&num=01069&v=i


CASTELLANO | Se abre la convocatoria para pedir ayudas para el transporte escolar intramunicipal del Consell Comarcal del Baix Penedès para el curso 2019-2020. Las solicitudes se pueden presentar hasta el sábado 29 de febrero de 2020.

La Junta de Gobierno aprobó, el 27 de enero de 2020, la convocatoria para las subvenciones para el transporte escolar intramunicipal con el objetivo de fomentar el uso del transporte escolar y ayudar a las familias a hacer frente a los gastos derivados de este servicio. En total, se destinarán un total de 5.000€ del presupuesto municipal a subvencionar una parte de este gasto.

Las familias abonan los recibos del transporte escolar intramunicpal al Consell Comarcal del Baix Penedès, ya que es quien realiza el transporte escolar en el municipio con dos líneas de transporte. Se trata de un transporte que está subvencionado por la Generalitat de Catalunya y el precio para los usuarios es de:

  • 30€/mes por 1 alumno
  • 50€/mes por 1 alumno + 1 hermano
  • 60€/mes por 1 alumno + 2 hermanos

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès subvencionará un 30% del recibo – a efectos generales- y un 50% en los casos en que las familias presenten un informe de vulnerabilidad redactado por servicios sociales. Así, los importes a abonar a los beneficiarios, por parte del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, serán los siguientes:

1 alumno: 9€/mes (En el caso que presente informe de vulnerabilidad de servicios sociales, la subvención es de 15€/mes).

1 alumno + 1 hermano: 15€/mes (En el caso que presenten informe de vulnerabilidad de servicios sociales, la subvención es de 25€/mes)

1 alumno + 2 hermanos: 16€/mes (En el caso que presenten informe de vulnerabilidad de servicios sociales, la subvención es de 30€/mes)

Para ser beneficiario/a de estas subvenciones, hay que reunir los siguientes requisitos:

  • Ser el padre/la madre/ o el/la tutor/a legal de un/a alumno/a de la Escuela Ull de Vent
  • Hacer uso del transporte escolar organizado por el Consell Comarcal del Baix Penedès para ir a la Escola Ull de Vent
  • Estar empadronados en La Bisbal del Penedès el/la alumno/a y sus progenitore/as o representantes legales (en caso que solo conste empadronado el/la alumno/a y un/a de sus dos progenitores/as, justificar su guardia y custodia).
  • No tener ninguna deuda pendiente con el Ayuntamiento, la Tesorería General de la Seguridad Social y  la Agencia Tributaria estatal y autonómica.

Podéis consultar las bases completas de la subvención en el siguiente enlace: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20200214&anyp=2020&num=01069&v=i