Ja tenim aquí el Carnaval 2020!

Foto d'arxiu: Carnaval 2019

Foto d’arxiu: Carnaval 2019

Ja tenim aquí el Carnaval 2020! 

-Dissabte 22 de febrer, a les 21:30h, sopar al poliesportiu Municipal organitzat per Club Segle XX, Carlos i Vicky i música en directe amb Noelia i Kim.

-Dissabte 22 de febrer, a les 22h, sopar a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca i ball amb el grup Versió original.

-Diumenge 23 de febrer, a les 12:20h sortida de la rua des del carrer Doctor Robert. Recorregut:  Carrer Doctor Robert, Plaça Sant Jordi, carrer Major, carrer Verdaguer, carrer Santa Cristina, carrer Pare Junqué, carrer Mossèn Bundó, carrer General Romagosa, Avinguda Lluís Companys, carrer de Santa Cristina, carrer Verdaguer, carrer Major, plaça Catalunya, avinguda Colom, carrer Tarragona, carrer Anselm Clavé i carrer Doctor Robert.

-Diumenge 23 de febrer, a les 17:30h carnaval infantil de disfresses amb Natalia Magic Art al poliesportiu municipal (Organitza Club Segle XX, Carlos i Vicky)

-Dilluns 24 de febrer, a les 17:00h, al gimnàs de l’Escola Ull de Vent, festa infantil de Carnaval amb l’actuació de Pinxo & Punxa i berenar (sense gluten). Organitza la Regidoria de Festes.

-Dimecres 26 de febrer, a les 21:00h, sardinada popular al poliesportiu municipal organitzada per Club Segle XX, Carlos i Vicky.


CASTELLANO | ¡Ya tenemos aquí el Carnaval 2020!

-Sábado 22 de febrero, a las 21:30h, cena en el polideportivo Municipal organizada por Club Segle XX, Carlos y Vicky y música en directo con Noelia y Kim.

-Sábado 22 de febrero, a las 22h, cena en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca y baile con el grupo Versió Original.

-Domingo 23 de febrero, a las 12:20h, salida de la rúa desde la calle Doctor Robert. Recorrido: Carrer Doctor Robert, Plaça Sant Jordi, carrer Major, carrer Verdaguer, carrer Santa Cristina, carrer Pare Junqué, carrer Mossèn Bundó, carrer General Romagosa, Avinguda Lluís Companys, carrer de Santa Cristina, carrer Verdaguer, carrer Major, plaça Catalunya, avinguda Colom, carrer Tarragona, carrer Anselm Clavé y carrer Doctor Robert.

-Domingo 23 de febrero, a las 17:30h, carnaval infantil de disfraces con Natalia Magic Art en el polideportivo municipal (Organiza  Club Segle XX, Carlos y Vicky)

-Lunes 24 de febrero, a las 17:00h, en el gimnasio de la Escuela Ull de Vent, fiesta infantil de Carnaval con la actuación de Pinxo & Punxa y merienda (sin gluten). Organiza la Concejalía de Fiestas.

-Miércoles 26 de febrero, a las 21:00h, sardinada popular en el polideportivo municipal organizada por Club Segle XX, Carlos y Vicky.

 

 

Comments are closed.