La X Cursa Social de la Penya Ciclista Baix Penedès passarà per la Bisbal aquest diumenge 16 de febrer

La Regidoria d’Esports informa que, aquest diumenge 16 de febrer, la Penya Ciclista Baix Penedès durà a terme la X Cursa Social i que, aquesta, passarà per la Bisbal del Penedès a les 10:05h, aproximadament, en una primera volta i cap a les les 10:40h en una segona. En ambdós casos, el pas serà per l’avinguda de la Generalitat i la T-240. Us animem a anar-hi a animar els ciclistes! En una tercera volta, a partir de les 11:00h, els ciclistes pujaran per la C-51z i passaran per la Miralba, Can Gordei i el Coll de Santa Cristina (Coll de la Rubiola).

Per a més informació sobre el recorregut, podeu accedir a l’enllaç: https://penyaciclistabaixpenedes.com/PDF/Recorregut.pdf

Us recordem que, tal com hem anunciat en altres publicacions, durant el matí, de 8 a 18h, el camí del Gosch serà de doble sentit.

*Per veure passar els ciclistes, recomanem el primer punt, el de les dues primeres voltes (avda. Diputació). Desaconsellem en tot cas que us pareu o us quedeu a la carretera per al pas de la tercera volta.


CASTELLANO | La Concejalía de Deportes informa que, este domingo 16 de febrero, la Penya Ciclista Baix Penedès llevará a cabo la X Cursa Social y que, esta, pasará por la Bisbal del Penedès a las 10:15h, aproximadamente, en una primera vuelta y sobre las 10:45h en una segunda. En ambos casos, el paso será por la avenida de la Generalitat y la T-240. ¡Os animamos a ir a animar a los ciclistas! En una tercera vuelta, a partir de las 11:00h, los ciclistas subirán por la C-51z y pasarán por la Miralba, Can Gordei y el Coll de Santa Cristina (Coll de la Rubiola).

Para más información sobre el recorrido, podéis acceder al enlace: https://penyaciclistabaixpenedes.com/PDF/Recorregut.pdf

Os recordamos que, tal como hemos anunciado en otras publicaciones, durante la mañana, de 8 a 18h, el camino del Gosch será de doble sentido.

* Para ver pasar los ciclistas, recomendamos el primer punto, el de las dos primeras vueltas (avda. Diputació). Desaconsejamos en todo caso que os paréis u os quedéis en la carretera para el paso de la tercera vuelta.

 

Comments are closed.