Senderistes Bisbalencs van fer una sortida a Tivissa i Sant Blai el passat 9 de febrer

senderistes tivissa

Senderistes Bisbalencs van fer una sortida a Tivissa i Sant Blai, aprofitant la romeria de l’ermita de Sant Blai, el passat diumenge 9 de febrer. Els senderistes participants van pujar per les coves de la Llena, la Punta Verdura, Tossa de Tivissa i les Fonts i l’ermita de Sant Blai, fent un recorregut de 8km. Per dinar van poder degustar la caldereta de tros, que servien amb motiu de la festa del romiatge a l’ermita de Sant Blai, que se celebra en commemoració de la marxa del romiatge a peu que es feia antigament pel camí de la ferradura amb la relíquia de Sant Blai.

Des de Senderistes Bisbalencs volen aprofitar aquesta publicació per agrair la bona acollida que van tenir per part de l’organització.

PHOTO-2020-02-11-13-13-45


CASTELLANO | Senderistes Bisbalencs hicieron una salida a Tivissa y Sant Blai, aprovechando la romería de la ermita de Sant Blai, el pasado domingo 9 de febrero. Los senderistas participantes subieron por las cuevas de la Llena, la Punta de la Verdura, Tossa de Tivissa i les Fonts y la ermita de Sant Blai, haciendo un recorrido de 8km. Para comer, pudieron degustar la caldereta de tros, que servían con motivo de la fiesta de la romería de la ermita de Sant Blai, que se celebra en conmemoración de la marcha de la romería a pie que se hacía antiguamente por el camino de la ferradura con la reliquia de Sant Blai.

Desde Senderistes Bisbalencs quieren aprovechar esta publicación para agradecer la buena acogida que tuvieron por parte de la organización.

Comments are closed.