El CAC, la Generalitat i la CCMA impulsen la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar l’esport femení en els mitjans

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campanya #ThoEstàsPerdent amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

La campanya té la intenció de promoure la presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació amb la finalitat de “contribuir a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com a contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins”.

El lema de la campanya #ThoEstàsPerdent és “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle” i la iniciativa consta de diverses peces audiovisuals protagonitzades per cinc esportistes d’èlit:

Mireia Belmonte, medallista olímpica de natació

Laia Sanz, multicampiona del món de motociclisme

Alexia Putellas, subcampiona de la Champions league femenina de futbol

Laia Palau, tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet

Maria Vicente, rècord del món de pentatló i heptatló sub-18

En el material audiovisual de la campanya, les cinc esportistes fan el gest de tapar-se la meitat de la cara per simbolitzar que el fet de no veure l’esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle.

Per a més informació sobre la campanya podeu accedir a www.thoestasperdent.cat


CASTELLANO | El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en colaboración con la Secretaria General del Deporte y de la Actividad Física del Gobierno de la Generalitat, el Institut Català de les Dones (ICD) y la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campaña #ThoEstàsPerdent con el objetivo de fomentar el deporte femenino en los medios de comunicación.

La campaña tiene la intención de promover la presencia de las mujeres deportistas en los medios de comunicación con la finalidad de “contribuir a avanzar hacia la plena igualdad, romper estereotipos sociales y mediáticos respecto al deporte femenino y posicionarlo como contenido de interés y capaz de atraer a grandes audiencias. También pretende consolidar en la audiencia –especialmente en niños/as y adolescentes- referentes del deporte femenino, ya que muy a menudo tienen como referentes deportistas masculinos”.

El lema de la campaña #ThoEstàsPerdent es “Si no ves el deporte femenino, te estás perdiendo la mitad del espectáculo” y la iniciativa consta de varias piezas audiovisuales protagonizadas por cinco deportistas de élite:

Mireia Belmonte, medallista olímpica de natación

Laia Sanz, multicampeona del mundo de motociclismo

Alexia Putellas, subcampeona de la Champions League femenina de futbol

Laia Palau, tricampeona de Europa y subcampeona olímpica de baloncesto

Maria Vicente, récord del mundo de pentatlón y heptatlón sub-18

En el material audiovisual de la campaña, las cinco deportistas hacen el gesto de taparse la mitad de la cara para simbolizar que el hecho de no ver el deporte femenino supone perderse la mitad del espectáculo.

Para más información sobre la campaña podéis acceder a www.thoestasperdent.cat

thoestasperdent

 

Comments are closed.