L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present en la XII Gala dels Premis Gaudí

PREMIS GAUDI 2020

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present a la XII Gala dels Premis Gaudí, celebrada a Barcelona el diumenge 19 de gener de 2020.

La Bisbal del Penedès és l’únic municipi baixpenedesenc que forma part del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema en català que cada darrer diumenge de mes apropa les creacions fetes per professionals de Catalunya al públic de la vila i la seva rodalia. L’ajuntament bisbalenc s’hi va adherir el 2017 i, des d’aleshores, ha projectat una pel·lícula cada mes (a excepció dels mesos de juliol i agost), oferint el benefici de les entrades a aquelles entitats que s’ofereixen per gestionar la taquilla en cadascuna de les sessions.

Durant el 2019, la Bisbal ha acollit la projecció d’algunes pel·lícules premiades durant la XII Gala dels Premis Gaudí. És el cas de “Els dies que vindran” (setembre de 2019), proclamada millor pel·lícula i guardonada amb els premis a millor muntatge i millor protagonista femenina, o “Set raons per fugir”, que ha rebut el premi especial del públic a millor pel·lícula. L’altra gran premiada de la nit ha estat “La hija de un ladrón”, guardonada amb els premis a la millor pel·lícula no catalana, la millor direcció i el millor guió (per Belén Funes i Marçal Cebrian). Aquest llargmetratge es podrà veure el proper dissabte 29 de febrer, a les 18h, a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC).

LA HIJA DE UN LADRON CARTELL


CASTELLANO | La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha estado presente en la XII Gala de los Premios Gaudí, celebrada en Barcelona el domingo 19 de enero de 2020.

La Bisbal del Penedès es el único municipio del Baix Penedès que forma parte del Cicle Gaudí, el circuito estable de cinen en catalán que cada primer domingo de mes acerca las creaciones hechas por profesionales de Catalunya al público del municipio y sus alrededores. El Ayuntamiento bisbalense se adhirió al circuito en el 2017 y, desde entonces, ha proyectado una película cada mes (a excepción de los meses de julio y agosto), ofreciendo el beneficio de las entradas a aquellas entidades que se ofrecen para gestionar la taquilla en cada una de las sesiones.

Durante el 2019, la Bisbal ha acogido la proyección de algunas películas premiadas durante la XII Gala de los Premios Gaudí. Es el caso de “Els dies que vindran” (septiembre del 2019), proclamada mejor película y galardonada con los premios a mejor montaje y mejor protagonista femenina, o “Set raons per fugir”, que ha recibido el premio especial del público a mejor película. La otra gran premiada de la noche ha sido “La hija del ladrón”, galardonada con los premios a la mejor película no catalana, la mejor dirección y el mejor guión (para Belén Funes y Marçal Cebrián). Este largometraje se podrá ver el próximo sábado 29 de febrero, a las 18h, en el Auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC).

LA HIJA DE UN LADRON CARTELL