La revista El Marge s’acomiada amb una darrera edició dedicada al plàstic

Ja ha sortit al carrer una nova edició de la revista El Marge, editada des de la secció mediambiental de l’ADF Clot de Bou i, segons llegim a l’editorial, serà la darrera.
La podeu adquirir a l’Estanc Ca l’Enric, al carrer Major, núm. 27.
A la part inferior d’aquesta pàgina us copiem el fragment de l’editorial en què l’equip redactor s’acomiada.
Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem aprofitar aquesta publicació per agrair la tasca de tots i totes les que heu fet possible aquesta publicació al llarg d’aquests 18 anys.
 


 CASTELLANO | Ya ha salido a la calle una nueva edición de la revista El Marge, editada desde la sección medioambiental de la ADF Clot de Bou y, según leemos en el editorial, será la última.
La podéis adquirir en el Estanco Ca l’Enric, en la calle Mayor, núm. 27.
En la parte inferior de esta página os copiamos el fragmento de la editorial en la que el equipo redactor se despide.
Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos aprovechar esta publicación para agradecer el trabajo de todos y todas las que habéis hecho posible esta publicación a lo largo de estos 18 años.
 
REVISTA EL MARGE GENER 2020
 
Fragment de l’editorial de la darrera revista El Marge, corresponent al 2n semestre de 2019 i al número 59:
 
“Us deixem! L’actual equip redactor de El Marge ha decidit que aquest número que teniu a les mans serà el darrer que veurà la llum. Tot a la vida transcorre en etapes i ara tanquem una etapa que vam començar l’any 2001. 18 anys! Déu-n’hi-do! Aquest últim número porta el 59. Vam començar amb una periodicitat trimestral, fent coincidir aproximadament la sortida de cada exemplar amb cada estació de l’any. Quatre números l’any. Més endavant, sense poder mantenir el ritme de feina, es va reduir a dos per any.
No cal dir que, per a l’equip redactor, ha estat un repte i una feinada treure, no gaire puntualment en ocasions, cada número. Estigueu segurs que la decisió presa no ha estat fàcil. I que no és gens agradable haver de donar per acabada aquesta etapa. però com ha dit un redactor. ‘Néixer, créixer, reproduir-se i morir. Espero que en la tercera fase hàgim semblat alguna llavor’.
Arriba l’hora de recordar totes les persones que han fet possible aquest projecte. Redactors/res i col·laboradors/res que ens hem de felicitar i regraciar. A la pàgina 31 hi ha una llarga llista d’aquestes persones. Esperem no haver-nos deixat ningú. Tothom, amb la seva participació, més o menys assídua, ha fet realitat que hàgim arribat a les 59 revistes. Especialment interessants les col·laboracions del Benjamí Català i de l’Heribert Ventosa. També un record molt especial als qui ja no són entre nosaltres: Josep Vallès, Montserrat Ortiz, Vicenç Solé, Anton Mitjans, Manuel Marcé, Maties Massalles…
I per acabar, només ens queda agrair als nostres subscriptors i lectors la bona acollida que heu dispensat a aquest butlletí.
Moltes gràcies a tots i totes!”