El 8 de febrer comença el XXIIIè Cicle de conferències de temàtica castellera de la Societat

La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha organitzat un nou cicle de conferències de temàtica castellera. Les activitats previstes són les següents:

  • Dissabte 8 de febrer, a les 19h, conversa entre l’analista casteller Jordi Andreu i el gestor cultural Jordi Bertran, autor del llibre “Breu història dels castells i la muixeranga als Països Catalans”.
  • Dissabte 15 de febrer, a les 19h, conferència “50 anys de presència castellera a Sitges: Castellers de Sitges (1971-1988) i Jove de Sitges (des de 1993)”, a càrrec de Santi Terrazas, director de la Revista Castells.
  • Dissabte 14 de març, a les 19h, taula rodona sobre el Concurs de Castells amb la participació de Xavier Gonzàlez, director tècnic, i un representant de la colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Moderarà la taula el cronista casteller Pep Ribes.

CASTELLANO | La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca ha organizado un nuevo ciclo de conferencias de temática castellera. Las actividades previstas son las siguientes:

  • Sábado 8 de febrero, a las 19h, conversación entre el analista casteller Jordi Andreu y el gestor cultural Jordi Bertran, autor del libro “Breu història dels castellers i la muixeranga als Països Catalans”.
  • Sábado 15 de febrero, a las 19h, conferencia “50 años de presencia castellera en Sitges: Castellers de Sitges (1971-1988) y Jove de Sitges (desde 1993)”, a cargo de Santi Terrazas, director de la Revista Castells.
  • Sábado 14 de marzo, a las 19h, mesa redonda sobre el Concurs de Catells con la participación de Xavier González, director técnico, y un representante de la colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, los Castellers de Vilafranca y la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Moderará la mesa el cronista casteller Pep Ribes.

Cartell ConferEncies Castelleres 2020