Aquest diumenge 5 de gener arriben SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal del Penedès

IMG_0111

Aquest diumenge 5 de gener arribaran SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal del Penedès. 

  • A les 17:00h al local social de l’Esplai.
  • A les 17:30h al local social de Can Gordei.
  • A les 18:30h al local social de la Miralba. En aquest cas és el primer any, ja que el local social es va inaugurar l’any passat.
  • A les 19:00h al nucli de la Bisbal. Inici a l’avinguda Colom, amb acompanyament de la Banda de Tambors i cornetes de la Societat. Cavalcada del carrer Major fins a la plaça Major, carrer Balmes, carrer Àngel Guimerà i tornada a l’església per a l’adoració del nen Jesús. Seguidament, salutació des del balcó de l’Ajuntament. 

Les entregues de regals es faran als locals socials dels barris que han sol·licitat l’arribada dels Reis (en aquest cas l’Esplai, Can Gordei i la Miralba), a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca i al Club Segle XX. També es farà el repartiment per les cases. Trobareu més informació al cartell adjunt o contactant amb les entitats que s’encarreguen del repartiment de regals en cada cas.


CASTELLANO | Este domingo 5 de enero llegarán SSMM los Reyes de Oriente a la Bisbal del Penedès.

  • A las 17:00h al local social de l’Esplai.
  • A las 17.30h al local social de Can Gordei. 
  • A las 18:30h al local social de la Miralba. En este caso es el primer año, ya que el local social se inauguró el año pasado.
  • A las 19.00h al núcleo de la Bisbal. Inicio de la cabalgata en la avenida Colom, con acompañamiento de la Banda de Tambores y cornetas de la Societat. Cabalgata de la calle Major hasta la plaza Major, calle Balmes, calle Àngel Guimerà y vuelta a la iglesia para la adoración del niño Jesús. Seguidamente, saludo desde el balcón del Ayuntamiento.

Las entregas de regalos se harán en los locales sociales de los barrios que han solicitado la llegada de los Reyes (en este caso l’Esplai, Can Gordei y la Miralba), en la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca y en el Club Segle XX. También se repartirán por las casas. Encontraréis más información en el cartel adjunto o contactando con las entidades que ese encargan del reparto de regalos en cada caso.

44A2D32B-85DB-473A-A7DE-088A9F6DF486