L’Ajuntament participa en el 4t Acte de Reconeixement RSC: Junts trenquem el cercle

L'alcaldessa Agnès Ferré rebent el reconeixement
L’alcaldessa Agnès Ferré rebent el reconeixement en el marc del 4t acte Reconeixement RSC

L’alcaldessa i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré; la regidora d’Esports, Leo Uceda; i la tècnica d’Ocupació, Arantzazu Longares, van assistir el passat 12 de desembre al 4t Acte Reconeixement RSC: Junts trenquem el cercle, un programa del Grup cooperatiu d’entitats i empreses socials ‘Entrem-hi’ que dóna suport a la millora de l’ocupabilitat de persones amb vulnerabilitat social. Durant l’acte, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès – juntament els ajuntaments d’altres municipis del Penedès- va rebre un reconeixement pel treball que realitza per millorar l’ocupabilitat de persones vulnerables.


CASTELLANO | La alcaldesa y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré; la regidora de Deportes, Leo Uceda; y la técnica de Ocupación, Arantzazu Longares, asistieron el pasado 12 de diciembre al 4º Acto de Reconocimiento RSC: “Junts trenquem el cercle”, un programa del Grupo cooperativo de entidades y empresas sociales ‘Entrem-hi’ que apoya la mejora de la ocupación de personas con vulnerabilidad social. Durante el acto, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès – junto con los ayuntamientos de otros municipios del Penedès – recibió un reconocimiento por el trabajo que realiza para mejorar la ocupación de personas vulnerables.