El dia 20 de desembre s’inaugura una exposició de pintura de l’artista local Zara

L’artista local Zara, coneguda a internet com a Zaranoia, mostrarà la seva obra pictòrica en una exposició que es podrà visitar, a la sala gran del Centre Municipal de Cultura (CMC), del 20 de desembre de 2019 al 12 de gener de 2020.

La mostra, que porta per títol ‘Pedra, fulla, vent…’, és una retrospectiva de paisatges del Penedès que l’artista bisbalenca ha anat pintant al llarg dels anys. Segons l’autora “el títol de l’exposició de pintura és un homenatge a la Bisbal del Penedès, el meu poble. Un lloc tranquil on la pedra seca, les fulles de les oliveres, els ametllers, la vinya i el vent, són part important del nostre paisatge”.

La mostra s’inaugurarà el divendres 20 de desembre a les 19h i es podrà visitar els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h. Els dies 24 i 31 de desembre també es podrà visitar de 18 a 20h.


CASTELLANO | La artista local Zara, conocida en internet como Zaranoia, mostrará su obra pictórica en una exposición que se podrá visitar, en la sala grande del Centre Municipal de Cultura (CMC), del 20 de diciembre del 2019 al 12 de enero del 2020.

La muestra, que se titula ‘Pedra, fulla, vent…’, es una retrospectiva de paisajes del Penedès que la artista de la Bisbal ha ido pintando a lo largo de los años. Según la autora “el título de la exposición de pintura es un homenaje a la Bisbal del Penedès, mi pueblo. Un lugar apacible donde la ‘pedra seca’, las hojas de olivos, los almendros, la viña y el viento, son parte importante de nuestro paisaje”.

La muestra se inaugurará el viernes 20 de diciembre a las 19h y se podrá visitar los sábados de 18 a 20h y los domingos de 12 a 14h. Los días 24 y 31 de diciembre también se podrá visitar de 18h a 20h.

 

expo-nadal-zara2