Protecció Civil activa el Pla Ventcat per previsió d’un episodi de fort vent

Protecció Civil ha activat el Pla Ventcat per previsió d’un episodi de fort vent que “va començar ahir i s’anirà reforçant avui arribant al seu pic màxim d’intensitat i d’extensió demà divendres entre el matí i el migdia”. Podeu llegir la nota que ha emès Protecció Civil, aquí: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/380283/proteccio-civil-activa-alerta-del-pla-ventcat-episodi-fort-vent-que-afectara-gran-part-catalunya-dema

Podeu consultar la previsió meteorològica, en aquest enllaç: www.meteo.cat


CASTELLANO | Protección Civil ha activado el Plan Ventcat por previsión de un episodio de fuerte viento que “empezó ayer y se irá reforzando hoy legando a su pico máximo de intensidad y de extensión mañana viernes entre la mañana y el mediodía”. Podéis leer la nota que ha emitido Protección Civil, aquí: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/380283/proteccio-civil-activa-alerta-del-pla-ventcat-episodi-fort-vent-que-afectara-gran-part-catalunya-dema

Podéis consultar la previsión meteorológica, en este enlace: www.meteo.cat

meteocat 12-12-19

meteocat 13-12-19