Premi del Consell Social de la URV al treball de recerca d’una alumna de l’Institut Coster de la Torre

Toni Carrasco (tutor del treball), Maria Sancha (alumna) i Agnès Ferré (alcaldessa de la Bisbal del Penedès)
Toni Carrasco (tutor del treball), Maria Sancha (alumna) i Agnès Ferré (alcaldessa de la Bisbal del Penedès)

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i la regidora d’Ensenyament, Leo Uceda, han assistit a l’acte de lliurament dels premis Consell Social URV a Treballs de Recerca de centres de secundària. Aquest esdeveniment s’ha celebrat aquest dimarts 19 de novembre al Teatre Bartrina de Reus i ha premiat la Maria Sancha, estudiant de l’Institut Coster de la Torre, pel seu treball “Diane Arbus: retrat d’una fotògrafa”

El Consell Social de la URV va instaurar fa tretze anys aquests premis amb l’objectiu de reconèixer l’esforç dels alumnes dels centres de secundària per aprendre a fer un bon treball de recerca, rigorós i de qualitat.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès felicitem la Maria i els docents del centre educatiu bisbalenc, així com la seva direcció, per aquest premi. Donem també l’enhorabona al tutor del treball premiat, Toni Carrasco.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la regidora de Educación, Leo Uceda, han asistido al acto de entrega de los premios Consell Social URV a Trabajos de Investigación de centros de secundaria. Este evento se ha celebrado este martes 19 de noviembre en el Teatre Bartrina de Reus y ha premiado a María Sancha, estudiante del Institut Coster de la Torre, por su trabajo “Diane Arbus: retrat d’una fotògrafa”.

El Consell Social de la URV instauró hace trece años estos premios con el objetivo de reconocer el esfuerzo de los alumnos de los centros de secundaria para aprender a hacer un buen trabajo de investigación, riguroso y de calidad.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès felicitamos a María y a los docentes del centro educativo de la Bisbal, así como a su dirección, por este premio. Damos también la enhorabuena al tutor de trabajo premiado, Toni Carrasco.