La Regidoria de Sanitat està preparant els actes que es duran a terme en el marc de la Marató de TV3

minories que fan una majoria marato 2019

La Regidoria de Sanitat està ultimant els preparatius dels actes que es faran, enguany, en el marc de La Marató de TV3. Tots els actes es duran a terme el diumenge 15 de desembre i els diners recaptats seran destinats a la lluita contra les malalties minoritàries. Poperament donarem a conèixer els horaris i totes les entitats que hi participaran . De moment us avancem els actes que es duran a terme a la Bisbal:

Per començar, hi haurà una caminada popular; en arribar a la plaça de l’Església hi haurà most i, a continuació, la participació de diverses entitats de la vila i al migdia es farà un dinar, que anirà a càrrec de l’Associació de Dones la Roca Foradada. 

El passat dia 5 de novembre la Biblioteca va acollir una xerrada dedicada a aquestes malalties. Si en voleu saber més, podeu entrar al web: https://www.ccma.cat/tv3/marato/2019/230/


CASTELLANO | La Concejalía de Sanidad está ultimando los preparativos de los actos que se harán, este año, en el marco de La Marató de TV3. Todos los actos se llevarán a cabo el domingo 15 de diciembre y el dinero recaudado será destinado a la lucha contra las enfermedades minoritarias. Próximamente daremos a conocer los horarios y todas las entidades que participarán. De momento os avanzamos los actos que se llevarán a cabo en la Bisbal.

Para empezar, habrá una caminada popular; al llegar a la plaza de la Iglesia habrá mosto y, a continuación, la participación de varias entidades del municipio y a mediodía se hará una comida, que irá a cargo de la Associació de Dones la Roca Foradada.

El pasado día 5 de noviembre la Biblioteca acogió una charla dedicada a estas enfermedades. Si queréis saber más, podéis entrar a la web: https://www.ccma.cat/tv3/marato/2019/230/