L’Associació de dones La Roca Foradada ha organitzat diversos actes per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

L’Associació de dones La Roca Foradada ha organitzat diversos actes per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

A les 9:30h es farà una caminada pels voltants de la vila, fins a arribar al Mas de les Gralles. El punt de sortida serà la plaça de l’Església. 

En tornar al municipi, els i les assistents podran gaudir d’un vermut al Centre Municipal de Cultura (CMC) i escoltar una xerrada sobre el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

A més, l’entitat serà l’encarregada de gestionar la venda d’entrades de la pel·lícula del mes de novembre del Cicle Gaudí: Me llamo Violeta. La projecció començarà a les 19h i les entrades es podran adquirir des d’un quart d’hora abans a l’entrada de l’Auditori Salbà del CMC.


CASTELLANO | La Associació de dones La Roca Foradada ha organizado varios actos para conmemorar el Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres, con la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.

A las 9:30h se hará una caminada alrededor del pueblo, hasta llegar al Mas de les Gralles. El punto de salida será la plaza de l’Església.

Al volver al municipio, los y las asistentes podrán disfrutar de un vermut en el Centre Municipal de Cultura (CMC) y escuchar una charla sobre el Día Internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres.

Además, la entidad será la encargada de gestionar la venta de entradas de la película del mes de noviembre del Cicle Gaudí: Me llamo Violeta. La proyección empezará a las 19h y las entradas se podrán adquirir desde un cuarto de hora antes en la entrada del Auditorio Salbà del CMC.