Aquest divendres i aquest dissabte tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments

gran_recapte_2019_b

La Bisbal del Penedès participa, un any més, en el Gran Recapte. Aquesta acció persegueix l’objectiu de recollir aliments bàsics i productes d’higiene personal per abastir el Rebost Solidari. Els aliments que més es necessiten són conserves, oli, llet, menjars precuinats i productes d’higiene personal. La recollida es farà els dies 22 i 23 de novembre al Supermercat Jaume, l’Aliprox i Cal Pere Busquet. Col·labora-hi!


CASTELLANO | La Bisbal del Penedès participa, un año más, en el Gran Recapte. Esta acción persigue el objetivo de recoger alimentos básicos y productos de higiene personal para abastecer el Rebost Solidari. Los alimentos que más se necesitan son conservas, aceite, leche, comidas precocinadas y productos de higiene personal. La recogida se hará los días 22 y 23 de noviembre en el Supermercat Jaume, el Aliprox y Cal Pere Busquet. ¡Colabora!