L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora d’Agricultura, Judith Vidal, han assistit a la 7a Jornada tècnica de la vinya i el vi de la JARC que s’ha celebrat a Mas Llagostera

mas llagostera vinya i vi
Aquest dimecres ha tingut lloc la 7a edició de la Jornada tècnica de la vinya i el vi de JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya), que enguany ha versat sobre l’actualitat del sector vitivinícola català, a Mas Llagostera. Durant la jornada s’ha ofert als assistents, principalment viticultors, una visió sobre diversos temes d’actualitat i normatives. Alhora, s’ha creat un ambient d’intercanvi i de creació de sinergies entre els assistents. L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora d’Agricultura, Judith Vidal hi han assistit.


CASTELLANO | Este miércoles ha tenido lugar la 7a edición de la Jornada técnica de la viña y el vino de la JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya), que este año ha tratado sobre la actualidad del sector vitivinícola catalán, en Mas Llagostera. Durante la jornada se ha ofrecido a los asistentes, principalmente viticultores, una visión sobre varios temas de actualidad y normativas. Al mismo tiempo, se ha creado un ambiente de intercambio y de creación de sinergias entre los asistentes. La alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Agricultura, Judith Vidal, han asistido a la jornada.
alcaldessa i regidora agricultura mas llagostera