La Regidoria d’Ocupació ha estat present en la Jornada #FeinaFutur celebrada aquest dijous 24 d’octubre

jornada feina futur

L’alcaldessa i regidora d’Ocupació, Agnès Ferré; i la tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Arantzazu Longares, han assistit aquest dijous 24 d’octubre a la Jornada #FeinaFutur que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La Jornada #FeinaFutur “és un espai de trobada entre empreses, institucions, entitats i experts que promou Fundació Intermedia amb l’objectiu de debatre sobre el futur i les oportunitats de l’ocupació en un context de canvi constant per a l’evolució tecnològica i la digitalització dels entorns laborals”. La jornada, que ha tingut lloc durant el matí, ha comptat amb intervencions sobre el futur del mercat de treball en el context de la digitalització, l’ocupació de les persones i la seva adaptació a nous escenaris i els serveis públics d’ocupació, entre altres.

Per a més informació podeu entrar a l’enllaç: https://www.fundaciointermedia.org/feinafutur


CASTELLANO | La alcaldesa y regidora de Ocupación, Agnès Ferré; y la técnica de Ocupación del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Arantzazu Longares, han asistido este jueves 24 de octubre a la Jornada #FeinaFutur que ha tenido lugar en la Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

La Jornada #FeinaFutur “es un espacio de encuentro entre empresas, instituciones, entidades y expertos que promueve la Fundació Intermedia con el objetivo de debatir sobre el futuro y las oportunidades de ocupación en un contexto de cambio constante para la evolución tecnológica y la digitalización de los entornos laborales”. La jornada, que ha tenido lugar durante la mañana, ha contado con intervenciones sobre el futuro del mercado de trabajo en el contexto de la digitalización, la ocupación de las personas y su adaptación a nuevos escenarios y los servicios públicos de ocupación, entre otros.

Para más información podéis entrar al enlace: https://www.fundaciointermedia.org/feinafutur

Comments are closed.