S’obre el termini per acollir-se a la subvenció del ‘Xec nadó’

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ofereix un ‘Xec nadó’ valorat en 100€ per gastar en comerços locals als bisbalencs que hagin tingut o adoptat un nen o una nena durant l’any 2018. El termini per acollir-se a aquesta subvenció estarà obert del 23 d’octubre fins al 20 de novembre, ambdós inclosos. Els sol·licitants hauran d’entrar per registre d’entrada de  l’Ajuntament la documentació especificada a l’anunci de la convocatòria, que es pot descarregar en el següent enllaç: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20191022&anyp=2019&num=09405&v=i

Els comerços que s’adhereixen a aquesta campanya són: Vent de Dalt, Cal Pere Busquet, Ràdio Mendoza, Farmàcia Dalmau, Supermercat Jaume, Fruiteria Agro-Verd, Fruites i verdures Montserrat i Aliprox Supermercats.

Per a més informació podeu contactar amb l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per telèfon: 977 68 84 38 o a través del correu electrònic info@bisbalpenedes.com. També podeu adreçar-vos directament a les oficines municipals, al carrer Major, 21.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ofrece un ‘Xec nadó’ (cheque para recién nacidos) valorado en 100€ para gastar en comercios locales a los bisbalencs que hayan tenido o adoptado un niño o una niña durante el año 2018. El plazo para acogerse a esta subvención estará abierto del 23 de octubre al 20 de noviembre, ambos incluidos. Los solicitantes deberán entrar por registro de entrada del Ayuntamiento la documentación especificada en el anuncio de la convocatoria, que se pueden descargar en el siguiente enlace: https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20191022&anyp=2019&num=09405&v=i

Los comercios que se adhieren en esta campaña son: Vent de dalt, Cal Pere Busquet, Radio Mendoza, Farmacia Dalmau, Supermercat Jaume, Fruiteria Agro-Verd, Fruites i verdures Montserrat i Aliprox Supermercats.

Para más información podéis contactar con el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, por teléfono: 977 68 84 38 o a través del correo electrónico info@bisbalpenedes.com. También podéis dirigiros directamente a las oficinas municipales, en la calle Major, 21.