El Priorat de la Bisbal, la Miralba, Can Gordei, l’Ésplai, la Masieta i Santa Cristina ja disposen de fibra òptica

L’empresa XTA ha informat l’Ajuntament de la Bisbal que el Priorat de la Bisbal, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina ja disposen de fibra òptica. Durant els darrers mesos l’empresa penedesenca ha executat el seu pla de desplegament  amb l’objectiu de fer arribar la fibra als diferents barris del municipi. Ara, els veïns interessats a contractar la fibra òptica, hauran de contactar amb l’empresa. La seva pàgina web és www.xta.cat i el telèfon és el 93 897 52 00


CASTELLANO | La empresa XTA ha informado al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès que el Priorat de la Bisbal, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta y Santa Cristina ya disponen de fibra óptica. Durante los últimos meses la empresa pendesenca ha ejecutado su plan de despliegue con el objetivo de hacer llegar la fibra a los distintos barrios del municipio. Ahora, los vecinos interesados en contratar la fibra óptica deberán contactar con la empresa. Su página web es www.xta.cat y el teléfono es el 93 897 52 00