La Regidoria de Cultura ha participat en la 1a Trobada de sales del Cicle Gaudí

TROBADA DE SALES DEL CIRCUIT
Aquest dimarts 22 d’octubre ha tingut lloc la 1a Trobada de sales del Cicle Gaudí a Cardona . L’Alcalde del municipi, Ferran Estruch, i la Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, han donat la Benvinguda als assistents. A continuació s’han ofert diverses xerrades relacionades amb el cinema, s’ha dut a terme una formació-taller i, tot seguit, s’ha començat a treballar en l’elaboració del Manual de Bones pràctiques. 
La regidora de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, i el tècnic de Cultura, Jordi Ferran, han assistit a l’acte. La regidora de Cultura albinyanenca Marifé Merchan els ha acompanyat en representació de la Diputació de Tarragona, administració que col·labora amb el Cicle Gaudí.selfie gaudI TROBADA
El Cicle Gaudí es va crear l’any 2016 i, en l’actualitat, compta amb un total de 50 sales que projecten les pel·lícules del Cicle, entre les quals hi ha l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura, l’única sala del Baix Penedès que les programa. La vila de la Bisbal va engegar les projeccions mensuals l’abril de 2017. Aleshores, les pel·lícules del Cicle Gaudí només s’oferien en quatre sales més de la província: Alcover, Falset, l’Hospitalet de l’Infant i Montblanc.
La pròxima projecció programada tindrà lloc el pròxim diumenge 27 d’octubre, a les 19h:
VISUAL_A3_DIES_SARA_AMAT_LA_BISBAL_PENEDES-octubre 2019
 

CASTELLANO | Este martes 22 de octubre ha tenido lugar la 1a Trobada de sales del Cicle Gaudí en Cardona. El alcalde del municipio, Ferran Estruch, y la Presidenta de la Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, han dado la Bienvenida a los asistentes. A continuación, se han ofrecido varias charlas relacionadas con el cine, se ha llevado a cabo una formación taller y, a continuación, se ha empezado a trabajar en la elaboración del Manual de Buenas prácticas.
La regidora de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, y el técnico de Cultura, Jordi Ferran, han asistido al acto. La regidora de Cultura albinyanenca Marifé Merchan los ha acompañado en representación de la Diputación de Tarragona, administración que colabora con el Cicle Gaudí.
selfie gaudI TROBADA
El Cicle Gaudí se creó en el año 2016 y, en la actualidad, cuenta con un total de 50 salas que proyectan las películas del Ciclo, entre las cuales se encuentra el Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura, la única sala del Baix Penedès que las programa. La villa de la Bisbal inició las proyecciones mensuales en abril del 2017. Entonces, las películas del Cicle Gaudí solamente se ofrecían en cuatro salas más de la provincia: Alcover, Falset, l’Hospitalet de l’Infant y Montblanc.
La próxima proyección programada tendrá lugar el próximo domingo 27 de octubre, a las 19h:
 
VISUAL_A3_DIES_SARA_AMAT_LA_BISBAL_PENEDES-octubre 2019
 

Comments are closed.