La Bisbal del Penedès acull l’11ª edició de les jornades de treball del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès

BENVINGUDA JORNADES SERVEIS SOCIALS 2 OPT

Aquest dilluns al matí s’ha donat inici, al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal, a l’11ª edició de les jornades de treball del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès. Més d’una vintena de professionals de l’àrea d’Atenció Social que treballen en diversos municipis de la comarca prenen part, durant tres dies consecutius, d’unes jornades que persegueixen l’objectiu de potenciar el vincle i la cohesió de l’equip. Segons la directora tècnica del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal, Maribel Zabal, “durant la primera jornada s’ha treballat el model de funcionament que té el Servei; aquest dimarts es tractarà la diferència entre les disciplines de treball social, educació social i psicologia, alhora que s’analitzarà la forma en què es fa xarxa i com es construeixen els diferents casos que es tracten des del Servei d’Atenció Social; i, per últim, la jornada de dimecres se centrarà en la xarxa que es construeix entre les disciplines del Servei d’Atenció Social i la resta de serveis amb els quals conflueixen”.

Zabal ha explicat que “prenen part d’aquestes jornades els professionals que treballen en tots els municipis on presta servei el Consell Comarcal en matèria de Serveis Socials, és a dir, tots els pobles de la comarca a excepció del Vendrell i Calafell”.

L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, han donat la benvinguda a les participants, aquest dilluns al matí, en una recepció que ha comptat també amb la presència de la directora tècnica del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès,  Maribel Zabal.


CASTELLANO | Este lunes por la mañana se ha dado inicio, en el Centro Municipal de Cultura de la Bisbal, a la 11ª edición de las jornadas de trabajo del Servicio Básico de Atención Social del Consell Comarcal del Baix Penedès. Más de una veintena de profesionales del área de Atención Social que trabajan en varios municipios de la comarca toman parte, durante tres días consecutivos, de unas jornadas que persiguen el objetivo de potenciar el vínculo y la cohesión del equipo. Según la directora técnica del Servicio Básico de Atención Social del Consell Comarcal, Maribel Zabal, “durante la primera jornada se ha trabajado el modelo de funcionamiento que tiene el Servicio; este martes se tratará la diferencia entre las disciplinas de trabajo social, educación social y psicología, a la vez que se analizará la forma en la que se hace red y cómo se construyen los distintos casos que se tratan desde el Servicio de Atención Social; y, por último, la jornada del miércoles ser centrará en la red que se construye entre las disciplinas del Servicio de Atención Social y el resto de servicios con los que confluyen”.

Zabal ha explicado que “toman parte de estas jornadas los profesionales que trabajan en todos los municipios donde presta servicio el Consell Comarcal en materia de Servicios Sociales, es decir, todos los pueblos de la comarca a excepción de El Vendrell y Calafell”.

La alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Bienestar Social, Paqui Cepas, han dado la bienvenida a las participantes, este lunes por la mañana, en una recepción que ha contado también con la presencia de la directora técnica del Servicio Básico de Atención Social del Consell Comarcal del Baix Penedès, Maribel Zabal.