La Regidoria de Joventut ha programat un ampli ventall d’activitats i tallers per a la Cova Jove

LA COVA JOVE 2019

La Regidoria de Joventut ha programat diverses activitats i tallers que es duran a terme fins al desembre a la Cova Jove. L’espai, destinat al jovent, està ubicat al CMC (plaça Major) i obre en els següents horaris:

Dilluns, dimarts i dijous de 16:00h a 19:30h

Divendres de 16:30h a 20:00h

El Regidor de Joventut, Félix Villazán, ha recordat que “la Cova Jove és un espai especialment creat i pensat per als joves. Està ubicat al CMC i s’hi pot accedir de dilluns a divendres a les tardes, a excepció dels dimecres. En aquest espai hi ha una dinamitzadora que atén totes les qüestions relacionades amb joventut i pren nota de les propostes i idees dels joves”. La Cova Jove és un espai obert al jovent on pot gaudir de diversos tallers i activitats, amb el suport de la dinamitzadora o per lliure. L’espai disposa de jocs de taula, videojocs i taula de ping-pong, entre altres.

‘La Cova Jove’ és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Podeu trobar més informació sobre la iniciativa a Instagram: @LaCovaJoveBisbal.

JOVENTUT TALLERS 1R TRIMESTRE 2019-2020_page-0001


La Concejalía de Juventud ha programado varias actividades y talleres que se llevarán a cabo hasta el mes de diciembre en la Cova Jove. El espacio, destinado a la juventud, está ubicado en el CMC (Plaza Major) y abre en los siguientes horarios: 

Lunes, martes y jueves de 16:30h a 19:30h

Viernes de 16:30h a 20:00h

El Concejal de Juventud, Félix Villazán, ha recordado que “la Cova Jove es un espacio especialmente creado y pensado para los jóvenes. Está ubicado en el CMC y se puede acceder de lunes a viernes por las tardes, a excepción de los miércoles. En este espacio hay una dinamizadora que atiende todas las consultas relacionadas con juventud y toma nota de las propuestas e ideas de los jóvenes”. La Cova Jove es un espacio abierto a la juventud donde puede disfrutar de varios talleres y actividades, con el soporte de la dinamizadora o por libre. El espacio dispone de juegos de mesa, videojuegos y mesa de ping pong, entre otros.

‘La Cova Jove’ es un proyecto de la Regidoria de Joventut del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Podéis encontrar más información sobre la iniciativa en Instagram: @LaCovaJoveBisbal.