La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès engega un nou club de lectura centrat en el teatre


triptic envers_page-0001

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès engega un nou club de lectura aquest octubre. Es tracta de ‘Llegir el Teatre’, una proposta del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya vinculada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que consisteix a llegir i analitzar obres teatrals que es representen al TNC, amb l’opció de poder anar al teatre, amb un preu especial, a veure una de les obres treballades en el club.

Les trobades del club ‘Llegir el Teatre’ tindran lloc a la Biblioteca pública els darrers dijous d’octubre, febrer i abril, a les 19h. En aquestes trobades, que tindran una durada d’una hora, es parlarà de les obres que els participants hauran hagut de llegir prèviament:

-Dijous 31 d’octubre: “La Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Segarra.

-Dijous 27 de febrer: “Justícia” de Guillem Clua.

-Dijous 30 d’abril: “Les veus interiors” d’Eduardo de Filippo.

A més, el dissabte 23 de maig de 2020 es farà una sortida al TNC per veure l’obra “Les Veus interiors”, que s’haurà treballat en la trobada del mes d’abril.

Aquelles persones interessades a participar en el club s’han d’inscriure, gratuïtament, a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, on cadascun dels mesos que hi hagi club, hauran d’anar a buscar el text de l’obra corresponent.


CASTELLÀ | La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès arranca un nuevo club de lectura este octubre. Se trata de ‘Llegir el Teatre’, una propuesta del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya vinculada al Teatre  Nacional de Catalunya (TNC) que consiste en leer y analizar obras teatrales que se representan en el TNC, con la opción de poder ir al teatro, con un precio especial, a ver una de las obras trabajadas en el club.

Las reuniones del club ‘Llegir el Teatre’ tendrán lugar en la Biblioteca pública los últimos jueves de los meses de octubre, febrero y abril, a las 19h. En estos encuentros, que tendrán una duración de una hora, se hablará de las obras que los participantes habrán leído previamente:

-Jueves 31 de octubre: “La Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Segarra.

-Jueves 27 de febrero: “Justícia” de Guillem Clua.

-Jueves 30 de abril: “les veus interiors” de Eduardo de Filippo.

Además, el sábado 23 de mayo de 2020 se hará una salida al teatro para ver la obra “Les veus interiors”, que se habrá trabajado en la reunión del mes de abril.

Aquellas personas interesadas en participar en el club se tienen que inscribir, de forma gratuita, en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès, donde cada uno de los meses que haya club, podrán ir a buscar el texto de la obra correspondiente.

triptic revers_page-0001