L’equip de govern s’ha reunit amb els representants de la Mancomunitat Penedès-Garraf aquest dijous

MANCOMUNITAT PENEDES 3-10-19

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha rebut la visita, aquest dijous, de Sergi Vallès, president de la Mancomunitat Penedès-Garraf; i Lluís Valls, coordinador de presidència. Ambdós s’han reunit amb l’alcaldessa Agnès Ferré i els regidors Judith Vidal, Leo Uceda i Feliu Gil per presentar la Mancomunitat i explicar-los els serveis que ofereix als ajuntaments.

La Mancomunitat Penedès-Garraf és una administració local que va néixer a principis dels anys 80 amb l’objectiu de sumar esforços i mitjans per poder cobrir, de manera conjunta, les necessitats del territori. En l’actualitat, està formada per l’associació voluntària de 34 ajuntaments de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf, amb la missió de realitzar i prestar serveis en comú. Des de la Mancomunitat s’ofereixen serveis relacionats amb la recollida d’escombraries, l’educació ambiental o els animals de companyia, entre altres.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “ha estat una reunió molt profitosa i interessant, ja que des de la Mancomunitat ofereixen moltes possibilitats i faciliten els tràmits i procediments de l’actual Llei de contractes a les administracions públiques locals”. La batllessa ha afegit que “ara els membres de l’equip de govern valorarem la possible adhesió de l’Ajuntament a la Mancomunitat”.


CASTELLANO | El equipo de gobierno del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha recibido la visita, este jueves, de Sergi Vallès, presidente de la Mancomunitat Penedès-Garraf; y Lluís Valls, coordinador de presidencia. Se han reunido con la alcaldesa Agnès Ferré y los concejales Judith Vidal, Leo Uceda y Feliu Gil para presentar la Mancomunitat y explicarles los servicios que ofrece a los Ayuntamientos.

La Mancomunitat Penedès-Garraf es una administración local que nació a principios de los años 80 con el objetivo de sumar esfuerzos y medios para poder cubrir, de forma conjunta, las necesidades del territorio. En la actualidad, está formada por la asociación voluntaria de 34 ayuntamientos de las comarcas del Alt y el Baix Penedès y el Garraf, con la misión de realizar y prestar servicios en común. Desde la Mancomunitat se ofrecen servicios relacionados con la recogida de basuras, la educación ambiental o los animales de compañía, entre otros.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “ha sido una reunión muy provechosa e interesante, ya que desde la Mancomunitat ofrecen muchas posibilidades y facilitan los trámites y procedimientos de la actual Ley de contratos a las administraciones públicas locales”. La alcaldesa ha añadido que “ahora los miembros del equipo de gobierno valoraremos la posible adhesión del Ayuntamiento a la Mancomunitat”.