Del 7 al 19 d’octubre la Biblioteca acollirà una exposició amb motiu de l’Any Pompeu Fabra

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acollirà l’exposició ‘Pompeu Fabra una llengua completa’ del 7 al 19 d’octubre amb motiu de l’Any Pompeu Fabra. Es tracta d’una mostra itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística que “presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball”.

L’exposició es podrà visitar del 7 al 19 d’octubre, de 16:30h a 20:30h.


CASTELLANO | La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès acogerá la exposición ‘Pompeu Fabra una llengua completa’ del 7 al 19 de octubre con motivo del año Pompeu Fabra. Se trata de una muestra itinerante creada por la Dirección General de Política Lingüística y gestionada por los servicios territoriales de Cultura y el Consorci per a la Normalització Lingüística que “presenta la aportación de Fabra a la lengua catalana, el gran enraizamiento social de su figura y obra en toda Catalunya y el impulso a la lengua que supuso su trabajo”.

La exposición se podrá visitar del 7 al 19 de octubre, de 16:30h a 20:30h.

cartell pompeu fabra bisbal