El dilluns 7 d’octubre hi haurà recollida de voluminosos a domicili. Cal trucar abans al 977688438 per sol·licitar el servei.

Una vegada més hem de lamentar el mal ús dels contenidors que fan algunes persones incíviques, deixant-nos imatges com les que adjuntem a aquesta publicació. En concret són imatges del carrer Garona de Can Gordei, el carrer Rossinyol del Papagai i el carrer Ciudad Real del Priorat de la Bisbal. Les conseqüències de l’incivisme les paguem tots i totes els bisbalencs i les bisbalenques.
La Regidoria de Gestió de Residus us recorda que, el dilluns dia 7 d’octubre, com cada primer dilluns de mes, es durà a terme la recollida de trastos vells i residus voluminosos en domicilis particulars.
Per sol·licitar aquest servei, només cal que truqueu al telèfon 977688438 abans del dijous d’aquesta setmana.
També us recordem que la Bisbal compta amb el Punt Verd, un equipament que permet classificar diversos tipus de residus. En poden fer ús tots aquells veïns que estiguin donats d’alta al padró municipal de recollida de residus domèstics, sol·licitant la targeta a l’Ajuntament. Aquest servei està obert els 365 dies de l’any.
 

CASTELLANO | Una vez más hemos de lamentar el mal uso de los contenedores que hacen algunas personas incívicas, dejándonos imágenes como las que adjuntamos a esta publicación. En concreto, son imágenes de la calle Garona de Can Gordei, la calle Rossinyol del Papagai y la calle Ciudad Real del Priorat de la Bisbal. Las consecuencias del incivismo las pagamos todos y todas los bisbalencs y las bisbalenques.

La Concejalía de Gestión de Residuos os recuerda que, el lunes día 7 de octubre, como cada primer lunes de mes, se llevará a cabo la recogida de trastos viejos y residuos voluminosos en domicilios particulares.
Para solicitar este servicio, solo es necesario que llaméis al teléfono 977688438 antes del jueves de esta semana.
También os recordamos que la Bisbal cuenta con el Punt Verd, un equipamiento que permite clasificar varios tipos de residuos. Pueden hacer uso del Punt Verd todos aquellos vecinos que estén dados de alta en el padrón municipal de recogida de residuos domésticos, solicitando la tarjeta en el Ayuntamiento. Este servició está abierto los 365 días del año.
Trastos-Vells-Recollida