L’alcaldessa i la regidora de la Gent Gran s’han reunit amb la Plataforma Marea Pensionista del Baix Penedès aquest dilluns

marea pensionista

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i la regidora de la Gent Gran, Paqui Cepas, s’han reunit aquest dilluns al matí amb la Marea Pensionista del Baix Penedès al despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. La plataforma, centrada en la defensa dels drets dels pensionistes, ha explicat el seu funcionament i ha transmès la seva preocupació sobre la situació actual, donant detalls sobre la seva lluita per assolir els drets que han estat manllevats o disminuïts en els darrers anys i evitar noves retallades. Des de l’equip de govern es programaran noves reunions amb el col·lectiu amb l’objectiu d’unir esforços i treballar per la millora de la situació del col·lectiu de pensionistes.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la regidora de la Gente Mayor, Paqui Cepas, se han reunido este lunes por la mañana con la Marea Pensionista del Baix Penedès en el despacho de alcaldía del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. La plataforma, centrada en la defensa de los derechos de los pensionistas, ha explicado su funcionamiento y ha transmitido su preocupación sobre la situación actual, dando detalles sobre su lucha por conseguir los derechos que han sido retirados o disminuidos en los últimos años y evitar nuevos recortes. Desde el equipo de gobierno se programarán nuevas reuniones con el colectivo con el objetivo de unir esfuerzos y trabajar por la mejora de la situación del colectivo de pensionistas.

Comments are closed.