Ja podeu accedir a la pestanya ‘Finestreta única empresarial’ a través del web municipal

finestreta unica empresarial
Ja podeu accedir a la pestanya Finestreta única empresarial a través del web municipal. La Finestreta Única Empresarial (FUE) és el punt de referència únic dels emprenedors, empresaris i intermediaris en la seva relació amb l’Administració. Es tracta d’un espai físic o virtual des d’on podeu fer totes les gestions necessàries per desenvolupar la vostra activitat, amb independència de l’Administració responsable. 
Q_Que-es-la-FUE

CASTELLANO | Ya podéis acceder a la pestaña Finestreta única empresarial (Ventanilla única empresarial) a través de la web municipal. La Finestreta Única Empresarial (FUE) es el punto de referencia único de los emprendedores, empresarios e intermediarios en su relación con la Administración. Se trata de un espacio físico o virtual des de donde podéis hacer todas las gestiones necesarias para desarrollar vuestra actividad, con independencia de la Administración responsable.

Q_Que-es-la-FUE